Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 88

Domyślnie

W D700 tak nie ma - tylko w P. i w erze

Dwa kliki "-" od maksymalnego powiększenia daje 100% obraz na LCD (piksel w piksel). Można to przypisać do np. środkowego przycisku na wybieraku - w trybie podglądu jednym kliknięciem przechodzisz na 100%.

Podzielam Twoje zdanie jeśli chodzi o "światła" w JPEGach - nie jest rewelacyjnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    W D700 tak nie ma - tylko w P. i w erze

Można to przypisać do np. środkowego przycisku na wybieraku - w trybie podglądu jednym kliknięciem przechodzisz na 100%.
    nie moge tego znalezc...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    nie moge tego znalezc...
    Daj chwile to odpale 'puszkę', znajde w menu i ci napiszę co ustawić

Domyślnie

"Menu" - "Menu Ustaw. Osobistych" ("ołówek") - "f Elementy sterujące" - "f2 środek wybieraka wielofunkcyjnego" - "Tryb odtwarzania" - "Zoom wł/wył" - "Średnie powiększenie".

Nie ma za co - miłej zabawy.

Domyślnie

dzieki
    fafniak, napisz wreszcie, że te Nikony to fajne sprzęty .. a nie świrujesz i wyszukujesz jakieś dziwne funkcje

Domyślnie

D700 jest zajefajny ale strasznie brzydki
    FX rulez
    (no dobra - czytam niby ta instrukcje jak wgrac te profile do aparatu) ale pomimo umieszczenie katalogu nikon jako root aparat nie widzi tego....
    ew. podpowiedzcie mi jaki guzik mam wcisnac bo z tej stronki na ktorej jest ta instrukcja na bazie d3 to ja takiego guzika nie mam (u mnie wyglada jak "NEW" ???)

Domyślnie

D700 jest zajefajny ale strasznie brzydki
    FX rulez
    (no dobra - czytam niby ta instrukcje jak wgrac te profile do aparatu) ale pomimo umieszczenie katalogu nikon jako root aparat nie widzi tego....
    ew. podpowiedzcie mi jaki guzik mam wcisnac bo z tej stronki na ktorej jest ta instrukcja na bazie d3 to ja takiego guzika nie mam (u mnie wyglada jak "NEW" ???)
    Ten wątek powinien pomóc.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

menu fotografowania (ikona aparatu)

dopasuj przetwarzani obrazu -> laduj/zapisz -> kopiuj do aparatu

btw a czym obrabiasz fotki, bo jesli ACR (lub Lightroom) to wszystkie profile puszkowe sa do zainstalowania
    jako camera profiles w kompie

Domyślnie

ekhm... dzieki - to jest tak inne od pentaxa ....ale dzieki za pomoc (swoaj droga w polskim menu pentaxatez siegubilem )
    a z waszych doswiadczen ktory profil jest najbardziej "plaski" i neutralny ?
    Ostatnio edytowane przez fafniak ; 28-11-2008 o 12:51

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów