architektura nie jest co prawdą moją mocną strona, ale ze słabościami trzeba walczyć dlatego proszę o opinie
1.
pozdrawiam
Szukaj
architektura nie jest co prawdą moją mocną strona, ale ze słabościami trzeba walczyć dlatego proszę o opinie
1.
pozdrawiam
D90 N18-135mm N35mm SB-600
A gdzie tu industrial? Co do samego zdjecia, uwazam, ze takie kadrowanie jest zupelnie nietrafione. Budynek uciety w polowie, nie wyglada to dobrze.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
no, mnie też tak kadr średnio podchodzi...
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
NO rzeczywiście to wycięcie kamienicy z kontekstu nie wpływa na polepszenie odbioru.
Ale ja nie o tym - ciągle mam wrażenie, że znam tą kamienicę, wydaje się znajoma w każdym aspekcie - a mimo to nie potrafię jej zlokalizować... Poza tym, że z lewej strony powinien być dalszy ciąg pierzei i tam coś stoi (co zostało wycięte), nie mogę sobie przypomnieć nic bardziej konkretnego... Chodzą mi po głowie takie rejony jak Długa, Szlak, Krowoderska, Łobzowska, Karmelicka - te rejony... A możesz zdradzić, gdzie to jest?
Masz już niezły avatar, podpis pod zdjęciem, ramkę. Teraz wystarczy wsadzić między to wszystko jakieś ciekawe zdjęcie.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
prostowałem do prawej strony ( do pionu ). taki był zamysł i pomysł.
D90 N18-135mm N35mm SB-600
Skontaktuj się z nami