Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: industrialnie

Domyślnie industrialnie

architektura nie jest co prawdą moją mocną strona, ale ze słabościami trzeba walczyć dlatego proszę o opinie

1.

pozdrawiam
    D90 N18-135mm N35mm SB-600

Domyślnie

A gdzie tu industrial? Co do samego zdjecia, uwazam, ze takie kadrowanie jest zupelnie nietrafione. Budynek uciety w polowie, nie wyglada to dobrze.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

no, mnie też tak kadr średnio podchodzi...
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

bombel
    Gość

Domyślnie

NO rzeczywiście to wycięcie kamienicy z kontekstu nie wpływa na polepszenie odbioru.

Ale ja nie o tym - ciągle mam wrażenie, że znam tą kamienicę, wydaje się znajoma w każdym aspekcie - a mimo to nie potrafię jej zlokalizować... Poza tym, że z lewej strony powinien być dalszy ciąg pierzei i tam coś stoi (co zostało wycięte), nie mogę sobie przypomnieć nic bardziej konkretnego... Chodzą mi po głowie takie rejony jak Długa, Szlak, Krowoderska, Łobzowska, Karmelicka - te rejony... A możesz zdradzić, gdzie to jest?

Domyślnie

Masz już niezły avatar, podpis pod zdjęciem, ramkę. Teraz wystarczy wsadzić między to wszystko jakieś ciekawe zdjęcie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Masz już niezły avatar, podpis pod zdjęciem, ramkę. Teraz wystarczy wsadzić między to wszystko jakieś ciekawe zdjęcie.
    Sparafrazuję tę wypowiedź: idź jeszcze raz pod tą kamienicę i zrób tak, żeby nie była ucięta i żeby ta ściana z lewej się nie waliła

Domyślnie

prostowałem do prawej strony ( do pionu ). taki był zamysł i pomysł.
    D90 N18-135mm N35mm SB-600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majestickrk Zobacz posta
    no ok, ale to po prostu nie wygląda. Takie kamienice fajnie wyglądają gdy ich półokrągłość jest wyeksponowana. Może spróbuj pod tym kątem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majestickrk Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    no ok, ale to po prostu nie wygląda. Takie kamienice fajnie wyglądają gdy ich półokrągłość jest wyeksponowana. Może spróbuj pod tym kątem?

Słuchaj się Decembra, w końcu grudzień już niedługo.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Uprawnienia umieszczania postów