Lexar Professional SDHC 4 GB, dodają darmowo Paint Shop Pro 10, a cena podobna do Sandisk extreme III,parametry te same i lepsze programy do odzysku zdjęć
Szukaj
Lexar Professional SDHC 4 GB, dodają darmowo Paint Shop Pro 10, a cena podobna do Sandisk extreme III,parametry te same i lepsze programy do odzysku zdjęć
Mam Extreme III 2GB i Preteca Cheetah x133 też 2GB. Chociaż Preteca w instrukcji Nikona nie polecają, to ja na razie nie odczuwam podczas pstrykania żadnej różnicy![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
podpinam się do odpowiedzi
Wymieniając ostatnio lapkk
koniecznie szukałem z czytnikiem kart
(choć obecnie już staje sie to standardem)
Nigdy jeszcze nie podpiąłem aparatu pod kompa
Polecam czytnik - poprzednio miałem czytnik USB i tez
super sprawa.
hmmm szykowałem się do kupna jeszcze jednej 4 Giga
kasa nimy śmieszna może przetestuję tą ULTRA
Ostatnio edytowane przez KARLOS_vu ; 16-11-2008 o 19:04
A ja może z drugiej strony. Kupiłem PRETECa 4GB oznaczonego jako szybka (133x) i działa wolniej od zwykłego Kingstona. A więc zdecydowanie odradzam. Zamówiłem natomiast LEXARa 133x i mam nadzieję być zadowolony - również z oprogramowania. Pozdrawiam.
D850 | D780 | N80 | S 24-105/4 | N24-85 3,5-4,5 VR | N28-105 3,5-4,5 | N 50 1,4D | N 85 1,8G | T 17-35 2,8-4 | S C100-400/5-6,3 | SB-600 | SB-800
skoro takie wypowiedzi widzę to kupię czytnik. a co mi tamwydatek niewielki, a bezpieczeństwo większe
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
kup sobie sandiska extreme III to czytnik dostaniesz razem z kartą![]()
obiecuję, przeczytam regulamin...
a na cóż mi kolejna karta?![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
bo co dwie to nie jedna![]()
obiecuję, przeczytam regulamin...
Według mnie jeśli komuś nie zależy na trybie seryjnym, to lepiej od extreme III kupić ultrę II, gdyż poza seryjnymi nie widać prawie różnicy. A jest takowa w cenie, i to spora - ponad dwukrotna.
TorrentIt Gaming
SanDiska Ultra II
Tylko na internetowe super okazje kart SD to nalezy uwazac bo mozna trafic na podrobki, miej to na uwadze.
Skontaktuj się z nami