Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Domyślnie

Lexar Professional SDHC 4 GB, dodają darmowo Paint Shop Pro 10, a cena podobna do Sandisk extreme III,parametry te same i lepsze programy do odzysku zdjęć

Domyślnie

Mam Extreme III 2GB i Preteca Cheetah x133 też 2GB. Chociaż Preteca w instrukcji Nikona nie polecają, to ja na razie nie odczuwam podczas pstrykania żadnej różnicy
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    wasilewk a czemu nie podłączas aparatu do PC? zaciekawiło mnie to...
    Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Za stary lis jestem, by się dać nabrać na plewy. Z PC-tami pracuję od 1986r. (XT) [zawodowo] i niejedno już mi się przytrafiło - a zwarcie lub 12V na USB - też już było! Szkoda mi mojego D80! Myślę, że to dobre podejście w kontekście stopki, gdzie ten drugi (z jakimkolwiek 'normalnym' szkłem) - to ponad "dycha"...

Pzdr.
    podpinam się do odpowiedzi
    Wymieniając ostatnio lapkk
    koniecznie szukałem z czytnikiem kart
    (choć obecnie już staje sie to standardem)
    Nigdy jeszcze nie podpiąłem aparatu pod kompa

Polecam czytnik - poprzednio miałem czytnik USB i tez
    super sprawa.

Cytat Zamieszczone przez Sloniacz Zobacz posta
    Z ciekawostek kupiłem ostatnio SanDisk Ultra 12 (taki co to ma niby 15MB/s) i jest on zdecydowanie szybszy od SanDiska Extreme III (który niby ma 20MB/s) - obydwie 4GB. W Saturnie Ultra II 4GB kupiłem ostatnio za 39zł

Pozdr.
    hmmm szykowałem się do kupna jeszcze jednej 4 Giga
    kasa nimy śmieszna może przetestuję tą ULTRA
    Ostatnio edytowane przez KARLOS_vu ; 16-11-2008 o 19:04

Domyślnie

A ja może z drugiej strony. Kupiłem PRETECa 4GB oznaczonego jako szybka (133x) i działa wolniej od zwykłego Kingstona. A więc zdecydowanie odradzam. Zamówiłem natomiast LEXARa 133x i mam nadzieję być zadowolony - również z oprogramowania. Pozdrawiam.
    D850 | D780 | N80 | S 24-105/4 | N24-85 3,5-4,5 VR | N28-105 3,5-4,5 | N 50 1,4D | N 85 1,8G | T 17-35 2,8-4 | S C100-400/5-6,3 | SB-600 | SB-800

Domyślnie

skoro takie wypowiedzi widzę to kupię czytnik. a co mi tam wydatek niewielki, a bezpieczeństwo większe
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

kup sobie sandiska extreme III to czytnik dostaniesz razem z kartą
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

a na cóż mi kolejna karta?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

bo co dwie to nie jedna
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

Według mnie jeśli komuś nie zależy na trybie seryjnym, to lepiej od extreme III kupić ultrę II, gdyż poza seryjnymi nie widać prawie różnicy. A jest takowa w cenie, i to spora - ponad dwukrotna.
    TorrentIt Gaming

Domyślnie

SanDiska Ultra II
    Tylko na internetowe super okazje kart SD to nalezy uwazac bo mozna trafic na podrobki, miej to na uwadze.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów