Szukaj
Dodam tylko do słów Kaleida - jak ktoś ma jeszcze jakieś "ciekawe" metody na oszukiwanie to niech zachowa je dla siebie. Podobnie jak np. propagowanie piractwa nie jest to zbyt dobrze widziane na forum.
szkoda, że to już nie to samo forum...
Tak, wiem. Każda osoba w naszym kraju potrafiąca sprawnie kombinować, omijać przepisy, nazywana jest zaradną. Wszyscy ci co płacą - to frajerzy i kabotyni. Ja też nie lubię podatków, rachunków itd..ale to nie znaczy że mam ich nie płacić i jeszcze publicznie nawiać innych do łamania prawa. A zasady na tym forum przyjeliśmy takie, że nie ma tu wsparcia dla piractwa, omijania przepisów itd. Także drobna prośba- to co robisz, zachowaj dla siebie.
Nie pokpiwaj sobie, staramy się, by to forum było czyste i przyjemne, także w sprawach podatkowych. Tolerowanie namawiania do oszustw jakichkolwiek powoduje stopniowe przyzwyczajenie społeczności do takich zachowań, i traktowania ich jako normalne. A to odbija się później w całej reszcie (np. na giełdzie).
Ostrzeżeń więcej nie będzie.
Wystarczy miec firme z vateu i nie trzeba bedzie placic vatu kupujac cos w necie (oprocz Polski oczywiscie![]()
w papierach tak, ale vat ktory zaplacisz odliczasz sobie wiec fizycznie nie placisz vatu
Skontaktuj się z nami