Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: fajny efekt?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

mozesz wrzucić oryginał ?

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez browarek Zobacz posta
    po co?
    Spodziewam się kombinacji alpejskich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    samo zdjęci bardziej reportarzowe niż portretowe (w ramach fotogrfii ślubnej) kadr IMO dość przypadkowy
    oczywiście, że reportaŻowe, to był spacer ulicą Mariacką w Gdańsku, nie ja byłem głównym fotografem na tej imprezie i nie ja brałem kasę bo to moi znajomi więc zdjęcia z tego spaceru traktowałem bardziej jako reportaż, ale chyba nie o tym jest wątek :]

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    mozesz wrzucić oryginał ?
    po co?

ps kto skasuje te moje dwa posty wyżej?
    ps 2 dzięki za skasowanie

Domyślnie

Dla mnie obróbka zdecydowanie lepsza.
    Nie uważasz jednak, że ułożenie ręki pani młodej IMO dyskwalifikuje ten kadr?
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Gemini
    Gość

Domyślnie

... pewnie założeniem miało byż "crossowanie"... a ta technika jest uzasadnia tylko w niewielkim zakresie zastosowań... Zawsze mnie interesowało, po jakiego grzyba ludziska kombinują przy "kotletach" z obróbką... rozumiem BW/sepia .. to pewna utarta konwencja, ale cross? a zdarzało się, że widziałem posteryzację...masakra! Nie wierzę, że Młodym takie rzeczy się podobają... i wbrew ogólnej opinii, że "artystyczne" fotki mają wzięcie, uważam że do albumu i tak wybiorą ładnie skarowane, naturalne ...klasyczne
    Cudowanie ze ślubniakami, to albo (IMHO) złudna maniera wynikająca z nadmiaru czasu i "motylków w głowie", albo ratowanie spierniczonej fotki... co wydaje mi się miało miejsce na załączonym przez Ciebie obrazku... bo suknia , to jedenak "przepał" ma i maskować jakoś warto było... poszło w lekki cross, co uwage odwróciło... a wystarczyło szarym filtrem się wspomóc...

Uprawnienia umieszczania postów