Close

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 150

Domyślnie

rabijki, nie szalej... więcej jest takich nie onanizujących się użytkowników. Tylko już czasem się gęby nie chce otwierać (palcami po klawiaturze stukać).
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    1. co oznacza w twoim rozumieniu lider na rynku?
    Ma aparaty na kazdy segment rynku - reportaz, pejzaz, studio. Ma dobre, nieokrojone z ISO matryce. Moze nie lider (Nikon po wejsciu D40 sprzedal podobno wiecej dslr), ale krok z przodu jezeli chodzi o technologie obrazu oraz zaspokajanie potrzeb roznych segmentow fotografii. Wydaje mi sie, ze to wlasnie mial na mysli Robin, moze sie myle.

2. Najlepszy model aparatu wg parametrów to ten mający najwięcej MPx, czy najwiecej Fps, czy mający nalepsze wysokie ISO, czy mający najlepszy AF?
    To jest zalezne od kontekstu / obszaru zastosowania. Nie ma bezwzglednie najlepszego aparatu.

Z tego wniosek jest taki, że lider canon ??? nie przewodzi w żadnej z klasyfikacji.
    Hmmm, dla potrzebujacych ISO 100, a sa jeszcze na swiecie tacy dziwacy jak najbardziej przewodzi.

Spora część narzekań na nikony wynika z pewnych braów wiedzy osób obsługujących aparaty, robiących zdjęcia. Tu jest więcej do nauczenia niż nikon ma do poprawienia w body.
    100% racja.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

to dobrze ze wiecej, ale patrzac na te lamenty latwo jest przeoczyc tych podobnych do mnie i smutno mi sie powoli robilo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    to dobrze ze wiecej, ale patrzac na te lamenty latwo jest przeoczyc tych podobnych do mnie i smutno mi sie powoli robilo
    no ja tez niesmialo dodam ze jestem zadowolony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    alleluja
    wstan powiedz nie jestes sam...
    juz wiem ze nie jestem, juz wiem ze nie tylko ja sie nie znam.
    dziekuje panowie bo bliski bylem zalamki ze zostalem jedynym nie onanizujacym sie uzytkownikiem!!!
    olo
    ja sie też podłączam, nigdy nie interesowały mnie wgrywane profile, krzywe itp. i tak mam własny algorytm obróbki i korzystam z rawów ot co

Witusch
    Gość

Domyślnie

Mnie interesuja profile, krzywe itp ale mimo to jestem bardzo zadowolony. Ale mimo to najchetniej pstrykam w RAWach, lubie na spokojnie przy kompie decydowac o efekcie koncowym.

Domyślnie

Ja korzystam z profili... bo lubię

...i chyba też ze mną coś nie tak, bo jestem bardzo zadowolony z posiadanego body

Domyślnie

I ja zadowolony, choć wnerwia mnie że mi niedoświetla z sb-600, ale AF fine tuning jest więcej warte niż wszystkie inne niedoróbki :P
    D800

Domyślnie

a jaki ja zadowolniony ho ho-jedno male ale

Wkurzaja mnie takie mallutkie plamki na blekitnym niebie przy 100 % podgladzie przy druku nie gra to zadnej roli.Ale te nieuki z agecji sie czepiaja .Macie cos takiego ?
    Ostatnio edytowane przez Browar ; 30-10-2008 o 16:57
    D 300 - N 24-70D / T 12-24 PRO / SB - 800 / N 50 - 1,4 AFS
    Najgorsze jest pierwsze 100 000 Zdjec

Domyślnie

Mówisz że Ci niebo szumi przy ISO 200? Mi też.
    D800

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów