konstruktywna krytyka mile widziana
Szukaj
konstruktywna krytyka mile widziana
IMO za dużo widocznego bałaganu w tle, poza tym przyjemna kolorystyka.
Pzdr
5d, eos 5, 17-40, 24-105, 70-200, 50/1,8, 85/1,8 takumar 50/1,4 430ex
ależ spojrzenie ustrzeliłeś, brawo!
a mnie bałagan nie przeszkadza w tym wypadku, chyba tak miało być, zamierzone?
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
w zwiazku z tym ze zdjecie nie mialo isc do glamour balagan byl zamierzony -celowo wybralem takie miejsce i kadr
Jak dla mnie kolczyki out i balagan przed postacia bym uprzatnal. Kolorystyka fajna, modelka rowniez, ale dwa wspominane wczesniej elementy powoduje, ze wzrok rzucajac okiem na ta fotke nie wie czego ma sie przyczepic, ma za duzo takich punktow.
Zaslon sobie reka prawa misz-masz po prawej stronie. Prawda ze lepiej ?
LWO w jakim programie robisz obróbkę?
a propos zdjęci, jestem na tak.
ci co wytykają bałagan w tle i kolczyki, chyba szukają dziury w całym...
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Moim zdaniem zdjęcie jest bardzo ciekawe i fajne. Mimo że jest taki bałagan z tyłu...
Bałagan nie przeszkadza a wręcz dodaje swojego klimatu. Uważam, że kolczyki są zbędne, bo wtapiają się w tło i nie przykuwają uwagi. Kadr bardzo ciekawy. Zawsze mam problem z cięciem a tutaj jest zdecydowane i bardzo korzystne. Po za tym obróbka i modelka świetnechoć w odwrotnej kolejności.
Oki wiec moze troche o zdjeciu :
-obrobka RAW i CS3 ale mysle ze tutaj znaczenie mialo to ze robilem zdjecia z polarem i pod swiatlo a zeby twarz byla doswietlona uzylem SB600
- dziewczyna miala te leczki tak niesforne ze stwierdzilem ze zamiast z nimi walczyc lepiej je wkomponowac w otoczenie (nie mialem ani wizazystki ani fryzjera zeby sie z tym wszystkim ogarnac)
- zdjecie robione miedzy 12-13 wiec swiatlo bylo kiepskie
Skontaktuj się z nami