Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Ja wole jak kolor z raw'a robilas ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Ja wole jak kolor z raw'a robilas ?
    No nie zupelnie - z juz obrobionej fotki w PSie.. Pewnie dlatego tak do d.. wyszlo.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Kaśka, jak Killarney to sie przejedz trasą Ring of Kerry, gwarantuje zapierające dech w piersiach widoki

autograf
    Gość

Domyślnie

Mogę coś pokazać?

Domyślnie

O właśnie o to mi chodziło

Domyślnie

nr 2 i w kolorze - niebo rzeczywiscie ma potencjał i z tych chmur chyba dałoby się troche wiecej wyciągnąć, Onsajt ma rację a on tam dosć długo był zna te klimaty

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kaśka, jak Killarney to sie przejedz trasą Ring of Kerry, gwarantuje zapierające dech w piersiach widoki
    Byłem tam 2 razy ale akurat miałem taką pogode ze była prawie zerowa widoczność, może w przyszłym roku znów spróbuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    Byłem tam 2 razy ale akurat miałem taką pogode ze była prawie zerowa widoczność, może w przyszłym roku znów spróbuje
    Ja tam bylam tylko raz ale trafilam na zerowa widocznosc, wiec moze nastepnym razem sie uda..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    O właśnie o to mi chodziło
    Faktycznie, doslownie o niebo lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Czy jakies filtry byly w uzyciu? bo wyglada "blado" na niebie, Irlandia to bardzo wdzieczne miejsce do fotografowania - moze nie jest tu slonecznie, czego akurat ja nie lubie, ale przepiekne chmury to nadrabiaja...dla mnie Irlandia to te dzikie miejsce,ktorych tam jest sporo - zwlaszcza w okolicach Killarney i ich bym szukal, ze zdjec powyzej to najbardziej 2
    Zadnych filtrow nie uzywalam, niestety na wycieczke sie wybralam zaraz po zakupie nowego sprzetu (jak widac w opisie - wszystko co do tej pory 'nazbieralam' zostalo skradzione), tak wiec nie bylo czasu na dokupienie polowki, ktora w IR jest wrecz niezbedna..

Zgadzam sie ze zamiast slonca, czesto sa chmurki na niebie jak nigdzie indziej, ale akurat w czasie mojej wycieczki niestety niebo nie wygladalo za rewelacyjnie. To co jest pokazane na fotkach w kolorze to i tak jest juz troche podciagniete. Ale sprobuje bardziej to niebo podkrecic, bo widze ze sie da to zrobic.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów