Szukaj
to i ja pogratuluje artykulufotki jak juz pisalem pierwsza klasa... dobrze Ci mama ta D80 ustawia...
![]()
Widzisz Qna? Mówiłam Ci, że ktoś to odkryje...Teraz więc Lechu nie mam już czego umieszczać...
A tak poważnie - to jak zwykle Qna Twoje foty są rewelacyjne!!! Jeśli chodzi o moje pierwsze w życiu fotograficzne próby (Qna dzięki za użyczenie D70), to nie planuję ich publikacji - ewentualnie w dziale zagadek z serii "gdzie na tym zdjęciu znajdziesz samolot"
Pozdr
Ewcia
Jest i Ewa!!!!!!
Cała.
Zdrowa.
i .................... nie wypada mi pisać.
Lechu już wrzucił swe foty.
Ponoć Qnie przestał się zawieszać aparat, za to co innego mu się zawiesiło.
Pozdrawiam.
Artykuł, fotki fiu, fiu no jestem pod wrażeniem, gratulacje.
Przeczytałem cały artykuł i dziwię się, że nic nie wspomniałeś o tegorocznym przeboju Axalp 2008.
Fotki OK. ale film z autorem w roli głównej zapewne spodobałby się wszystkim czytelnikom.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Jaki film…? Ja nic nie pamiętam….
Chyba czas skończyć z wygłupami, może ludzie zaczną mnie poważnie traktować… wagon sterydów podobno czeka już na bocznicy...
Ps.
Lechu masz racje czasem zawieszą mi się obroty w samochodzie...
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Skontaktuj się z nami