Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Szwajcaria

Domyślnie Szwajcaria

Witam
    Niestety pokazy w Axalp były odwolane a w dni treningów byłem troche pozwiedzać także nie mam zbyt wiele zdjęć lotniczych. Za to wrzuce kilka widoczkow, może coś sie spodoba:

1. Brienz

2. Jeziorko

3. Giessbach

4. Gdzieś podczas drogi

5. Troche przepalone

6. Widok z Schilthorn

7. W tle 2 F-18 podczas treningu

8. Widok z Schilthorn

9. Baza w Meiringen

10. Bachalpsee

11. Chmurki

12. Widoczek

13. Wetterhorn i Schreckhorn

14. Lecimy

to
    Gość

Domyślnie

Bardzo przyjemne widoczki! Jedne mniej, inne bardziej, ale wszystkie zdecydowanie na + Nie potrafię wskazać, która najbardziej mi się podoba... ale wzrok zatrzymałem dłużej na 12.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Bardzo przyjemne widoczki! Jedne mniej, inne bardziej, ale wszystkie zdecydowanie na + Nie potrafię wskazać, która najbardziej mi się podoba... ale wzrok zatrzymałem dłużej na 12.
    Dokładnie. Szwajcaria jest piękna i trzeba się naprawdę napracować, by spieprzyć zdjęcia... W tym wypadku widziałem dobre rzemiosło - kadr przemyślane, ekspozycja dobrze dobra, tak jak być powinno, ale przy 12 mnie zatkało. Gratuluję tego ujęcia! Piękne! Szkoda, że już nie można wysyłać zdjęć na kalendarz. MZ tym zdjęciem byś kolega namieszał!

Domyślnie

Bardzo fajna
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Dzięki za komentarze, prawde mowiąc miałem wątpliwości czy mam cos wrzucać na forum

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    prawde mowiąc miałem wątpliwości czy mam cos wrzucać na forum
    eeeeee... z takimi fotkami, taka skromność Następnym razem się nie zastanawiaj, tylko wrzucaj

Domyślnie

Bardzo przyjemne widoczki, oby takich więcej.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

super foty... naprawde - az chce sie Tam wracac... moze w przyszlym roku (jakbys sie wybieral) Nas oprowadzisz po gorkach??

Domyślnie

12-ka to mniód po prostu !

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów