Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Ps cs4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No nie sadzisz chyba, ze plik o objetosci 1,17 MB moglby faktycznie byc "instalka" Photoshopa?! Musisz pobrac przeciez glowne archiwum. To co sciagnelas to tylko plik rozpakowujacy to, czego nie pobralas.
    Nie nie sądzę ale niektóre programy które pobierałam miały najpierw taki mały plik który po uruchomieniu sam się łączył i zaczynał pobieranie właściwego pliku
    P.S
    Czy ten nowy PS ma 5,4GB? pobieram właściwe archiwum?
    Ostatnio edytowane przez Antonina ; 20-10-2008 o 12:14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonina Zobacz posta
    Nie nie sądzę ale niektóre programy które pobierałam miały najpierw taki mały plik który po uruchomieniu sam się łączył i zaczynał pobieranie właściwego pliku
    Ale podalem przeciez linki do 2 plikow, nie po to przeciez zeby sobie wylosowac.

Cytat Zamieszczone przez Antonina Zobacz posta
    Czy ten nowy PS ma 5,4GB? pobieram właściwe archiwum?
    To jest caly CS4, nie tylko Photoshop.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ale podalem przeciez linki do 2 plikow, nie po to przeciez zeby sobie wylosowac.

To jest caly CS4, nie tylko Photoshop.
    Dzięki idzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    He he stary problem ściągnij Gavotte ramdisk 1.0.4096.4 a następnie odpal plik 4gb.reg i zainstaluj ramdisk, z reszty pamięci której teraz nie widzisz powstanie dysk na który mozesz skierować pliki TMP i swapa.
    Skąd to zdobyć? Z czym to się je Coś tam znalazłem, ale w paczce nie ma 4gb.reg
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Witam,

Ściągnąłem tego triala, co prawda nie ze strony Adobe bo jakoś rady nie dałem ale poprzez torrenty. Z tego co widzę to dokładnie to samo. Kompa co prawda nie mam pierwszej świeżości (Laptop CoreDuo 1,66ghz 1,5gb ramu oraz gf 7400go ze 128mb własnej pamięci +128mb współdzielonej z ramem). Niestety trial pracuje u mnie sporo wolniej od cs3. NIe ma znaczenia, czy używam wspomagania przez GPU czy też nie. Różnica jest naprawdę duża - przy 60mb 16bitowym tifie narzędzie stempel działa strasznie mozolnie, zoomowanie i przesuwanie obrazka również działa kilkukrotnie wolniej. Działam pod windowsem XP SP3. Czy u was też jest podobnie?? Czytając pierwsze posty ucieszyłem się, że CS4 jest szybsza od CS3. U mnie natomiast wogóle to się nie sprawdza. Może jakieś sugestie??
    www.krainafotografii.pl
    flickr
    F301, 2xS5Pro; 8, 17-50, 35; 50; 85; 105; 80-200; SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez viper345 Zobacz posta
    Czy u was też jest podobnie?? Czytając pierwsze posty ucieszyłem się, że CS4 jest szybsza od CS3.
    Ja w sumie nigdy nie narzekalem na predkosc dzialania CS3, bo u mnie dziala duzo szybciej niz CS2. Kiedy Czornyj wspomnial, ze u niego z kolei CS4 dziala szybciej niz CS3, to sie zdziwilem, bo naprawde CS3 nie mam czego zarzucic jesli chodzi o wydajnosc. No i niestety takze nie moge potwierdzic, zeby CS4 byl szybszy niz CS3. Na razie nie robilem zadnych specjalnych testow, ale czuc pewne "mulenie" chociazby na poziomie operacji na GUI (otwieranie menu, przesuwanie okien, etc.).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Oszczędny w słowach Awatar zero8
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Mam CS3 na Core2Q + 4Gb + vista 64. Sciagne jutro tiala CS4 i sprawdze jak jest u mnie.

EDIT: Na ftp adobe nie ma nic, ściągacie przez strone?
    Ostatnio edytowane przez zero8 ; 23-10-2008 o 15:12

M|KM|N|S

Domyślnie

też mam 30 dniową wersje i jeśli chodzi o prędkość to nie czuje przyśpieszenia ale uwagę mam taką mało istotną, sc4 jest mniej elegancki, taki mniej estetyczny. Moim zadaniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta
    też mam 30 dniową wersje i jeśli chodzi o prędkość to nie czuje przyśpieszenia ale uwagę mam taką mało istotną, sc4 jest mniej elegancki, taki mniej estetyczny. Moim zadaniem.
    To jest narzędzie do pracy, i taki mi bardzo odpowiada.

jc
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    He he stary problem ściągnij Gavotte ramdisk 1.0.4096.4 a następnie odpal plik 4gb.reg i zainstaluj ramdisk, z reszty pamięci której teraz nie widzisz powstanie dysk na który mozesz skierować pliki TMP i swapa.
    Hej, mozesz to jakos w punktach rozpisac, co po kolei
    Znalazlem taki soft w necie ale nie widze niczego o nazwie 4gb.reg
    zaciekaiłeś mnie tym

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów