Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Delta grip D300

Domyślnie Delta grip D300

Witam, dostałem ostatnio paczkę ze swoim gripem delty. Problem polega na tym że jeżeli załaduję 1 baterie do korpusu i podłącze grip, drugi spust działa dobrze. Natomiast gdy korpus jest pusty a bateria jest w gripie to nieraz niełączy. Wiem ze delta nie jest doskonałym gripem ale czy da się coś z tym zrobić.
    D300/Tamron 17-50 2.8/Nikkor 70-300 VR/Nikkor 50 1.8/SB-600/Sunpak

Domyślnie

A nie jest tak, że w gripie jest miejsce na drugie aku.Pierwsze musi być w korpusie.
    Mam d80 i deltę, w gripie jest miejsce na 2 aku, ale przy jednym musi on być w odpowiednim gniazdku
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    A nie jest tak, że w gripie jest miejsce na drugie aku.Pierwsze musi być w korpusie.
    Mam d80 i deltę, w gripie jest miejsce na 2 aku, ale przy jednym musi on być w odpowiednim gniazdku
    Nie, nie jest tak. W gripe siedzi tylko jedna bateria, lub zestaw AA. Druga jest w body.

Cytat Zamieszczone przez bholosz Zobacz posta
    Witam, dostałem ostatnio paczkę ze swoim gripem delty. Problem polega na tym że jeżeli załaduję 1 baterie do korpusu i podłącze grip, drugi spust działa dobrze. Natomiast gdy korpus jest pusty a bateria jest w gripie to nieraz niełączy. Wiem ze delta nie jest doskonałym gripem ale czy da się coś z tym zrobić.
    A jaką masz ustawioną kolejność używania baterii?
    pozdrawiam Krzysiaczek

Uprawnienia umieszczania postów