Byłem sceptycznie nastawiony do wspinaczki na górę w Axalp, ale emocje i zdjęcia rekompensują cały trud i mordęgę.
Można się już wpisać na przyszłoroczną wyjazdową listę?
Szukaj
Byłem sceptycznie nastawiony do wspinaczki na górę w Axalp, ale emocje i zdjęcia rekompensują cały trud i mordęgę.
Można się już wpisać na przyszłoroczną wyjazdową listę?
chyba wybiorę się z wami za rok na tą fantastyczną przygodę.Tylko 400-setke musze nabyć
Wystrzelilo mnie z kapci na orbite... wieceeeeeeeeeeeeeej wieceeeeeeeej![]()
![]()
Co wy Panowie tak zapatrzeni na to szkło? Samo nie pomoże i nie zrobi fot, poza tym robienie pokazów lotniczych stałką nie jest taka fajne bo cały czas polujesz, no i trzymanie tego ciężaru przez kilka godzin nie należny do przyjemności - wiem coś o tym bo z Sławkiem w Brnie śmigalismy on 400 ja 500mm(monopod i statyw odpadają) i dawało się we znaki, ręce po kolana
Hesja już nikt nie pamięta czasów jak fociłeś 70-300 tym staruszkiem a potem 70-300 VR![]()
Ja tez pamietam :P Jedyne co zmienila 400tka u Slawka to chyba obwod bicepsareszta na ekstra poziomie [a ten byl odkad pamietam].
Slawku czemu najlepsze dajesz tylko na stronce?-> http://www.hesja.pl/photos/4959.jpg
Ehh moze i ja kiedys zaczne jezdzic [oby z Wami!] - nie musze zostawac legenda, ale takie cuda jak Wy chetnie bym poprzywozil na kartach [w najgorszym wypadku bede robil zdjecia Waszych zdjec
].
świetne!! Chyba, najlepsze zdjęcia lotnicze na forum do tej pory.....
Skontaktuj się z nami