Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Idę rano do roboty - moja droga

Od dwóch lat wydeptuję tę drogę do mojej pracy a dzisiaj miałem ze sobą moje nowe dziecię D90 więc zrobiłem z niego użytek.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Fajną masz tą drogę

Domyślnie

W parku pracujesz?
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

I ładnie! Pora roku nastraja do zapamiętywania kolorowych, niebanalnych widoczków. Fotki przyjemne, co nie oznacza, że i do pracy sie chce chodzić... A może jednak?
    Pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    I ładnie! Pora roku nastraja do zapamiętywania kolorowych, niebanalnych widoczków. Fotki przyjemne, co nie oznacza, że i do pracy sie chce chodzić... A może jednak?
    Pozdrawiam
    Do pracy mam jakieś 15 minut na piechotę, ale wychodzę dużo wcześniej żeby przejść przez park spacerkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Do pracy mam jakieś 15 minut na piechotę, ale wychodzę dużo wcześniej żeby przejść przez park spacerkiem.
    Szczerze gratuluję!!!
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

Niezłe fotki. 3,2 i 1 w takiej kolejności. To trzeba było aż D90 kupić żeby to zauważyć ?

Domyślnie

Ladnie obrazuje nowe dziecko. Bardzo dobrze to na 4 widac.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

ładnie ,fajnie skadrowane - niezłe swiatełko ,tylko na jedynce i trójce trochę za "jasno" niebko Ci wyszło - generalnie fajnie się oglada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Niezłe fotki. 3,2 i 1 w takiej kolejności. To trzeba było aż D90 kupić żeby to zauważyć ?
    Nie,już wcześniej ten fragment mojej drogi był obfocony.Te zdjęcia zostały zrobione w ramach obcykiwania nowego korpusu - cholera nie potrafię się nim nacieszyć (jak dziecko )

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ładnie ,fajnie skadrowane - niezłe swiatełko ,tylko na jedynce i trójce trochę za "jasno" niebko Ci wyszło - generalnie fajnie się oglada
    Niebo takie jest bo go nie było widać - mgła zaś przyciemniane robiło się brzydkie, szare

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów