dzieki za plenerek, ja tam wpadlem na jedna noc tylko z kumplem , wiec tylko pare osob zdazylem poznac ( kuchnia itp ) , czekam na kolejny wspolny wyjazd podziekowania dla slawka pozdrawiam
Szukaj
dzieki za plenerek, ja tam wpadlem na jedna noc tylko z kumplem , wiec tylko pare osob zdazylem poznac ( kuchnia itp ) , czekam na kolejny wspolny wyjazd podziekowania dla slawka pozdrawiam
Wróciłem, wczoraj oczywiście.
Dziękuje Wszystkim za wspólny plener!
Po drodze zamówiłem "Mega Kubełek" i szczęśliwie dotarłem bez mandatu.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
aha i ja bym chciał jeszcze powiedzieć...
Ci którzy widzieli na własne oczy masakrę zwłok świniaka - ja naprawdę jestem normalny... po prostu szukałem mięsa - jakoś zgłodniałem
p.s. schabowe nadal wszystkim polecam - dobre żarcie
p.s.2 - gajowy dzięki za asystę w sekcji pozwłocznej hihihi
boli mnie kolano czasem
wilk325- zafundowałeś nam transport,sprzęt i wspaniałą zabawę - Ty to normalnie nie order i podziękowania tylko Prezydentem powinieneś zostać.
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście dziękuję za wszystko .
Piotr
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
tak tak order dla wilk325
Wielki Order Kawalera Nikona)))
Dzięki wszystkim, którzy się dobrze bawili i tym, którym przez przypadek pomogłem.
Proszę, dajcie spokój, bo się czerwienię ( a swoje latka już mam ) jak ten napis i trochę mi głupio, przecież to wszystko to jest normalka i tylko normalka. Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami