Close

Strona 54 z 60 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 599

Domyślnie poematycko ....

Po zwiedzaniu w czasie powrotu jeszcze okolicy ...i rozwiezieniu wszystkich po domach tym razem bez mandatu dotarłam do domu ale padłam .. Ktos musi pracowac by inni mogli odpoczywac i po odczytaniu 1200 emeili dopiero do was pisze

było fajnie
    jestescie super grupą

wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325
    Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków )
    FunBoy - dzieki za ciekawa rozmowe odczas powrotu
    Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie )

pzd
    poema

ps ....Mamusiu a co mi przykleiłas na sweterk))) ta reklama przesladowałam nas z Pawlem przez cały czas w drodze na i z pleneru ))) masakra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poema Zobacz posta
    wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325
    Oj tak, wilk325 i jego magiczna skrzyneczka pomogli niejednemu
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poema Zobacz posta
    Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków )

Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie )
    nie nie mam mroczków już na szczęście a o leczniczym działaniu Glukozy to chyba ja mogę potwierdzić bo wypiłem dożylnie 500ml z kroplówki i było już lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    A teraz proszę "dla wilk325", tak miałem na wizytówce ( za którą również dziękuję ).
    Mówisz i masz
    Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dwl Zobacz posta
    Mówisz i masz
    Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.
    Wielkie dzięki

Domyślnie

dla wilk325 nie powinien być przyznany identyfikator tylko "order" bo nie tylko nas podwiózł na zlot to jeszcze obwiózł po okolicach i w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu
    BTW dzięki też PaulinieB za pomoc w dotarciu do tego szpitala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    dla Tadzia aka wilk325 w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu
    No mogę napisać, że do super fotki z Bieszczad ( fotki masz najciekawsze, a takiego formatu to nikt nie miał ), którą masz na avatarze się dopisuję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    Mroczek w avatarze po Zlocie w Bieszczadach
    Mroczek... co to za filtr portretowy nalozyles, ze ci tak czache przeswietlilo?
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    wiesz co, to nawet nie był filtr a aparat taki, a duży był, że na nim leżałem jak mi robili zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    To zapewne filtr x-ray
    Daniel

Strona 54 z 60 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów