Po krótkiej przerwie w Wrocławiu ja też dotarłem do domu. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i świetna zabawę. Do zobaczenia na następnym plenerze![]()
Szukaj
Po krótkiej przerwie w Wrocławiu ja też dotarłem do domu. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i świetna zabawę. Do zobaczenia na następnym plenerze![]()
Oj tam, oj tam
Siemka,
Ja też w domu od wczoraj. Nic nie pisałem bo sił już nie miałem
Dzięki Adminom za podróż Turbo BBurago
A generalnie to wszystkim za przybycie i za mega atmosferę.
Pozdro i do następnego, jak napisał Hesja - koło stycznia w Zakopcu
P.S. Nie dzwońcie do mnie, nie mogę mówić![]()
boli mnie kolano czasem
Zazdroszczę Wam, nie mogłem być...
Czekam na fotki, żebym mógł jeszcze bardziej żałować...
Na styczniowy plener się piszę, jakoś dojadę do Zakopca z Suwałk (będę miał pewnie najdalej ze wszystkich...), tylko niech będzie po 20 stycznia, księgowy do 20 musi pracować![]()
FX/DX/CX/www
Put some fun between your legs
-ride a horse
No to ja właśnie wszedłem do mieszkania i włączyłem komputer
Wielkie dzięki dla Tomka i Kasi za to że mogłem dotrzeć na miejsce i z powrotem do Krakowa w tak komfortowych warunkach.
D200 | FM3a | C645
szczegolne podziekowania:
dla Jacka (wlasciciela) za zorganizowanie na miejscu wszystkiego tak jak chcielismy, pysznego zarcia i tego ze mimo niezapelnienia bazy A w calosci ona i tak byla tylko do naszej dyspozycji
dla nikona za zalatwienie smyczy i... naszego podswietlanego balona, ktory budzil emocje nie tylko posrod dzieci hihi; szkoda ze sie nie udalo wszystkiego. W piatek mial nas odwiedzic pewien suuuper fotograf....
dla hcman'a za inicjatywe i wydruk wizytowek (chyba sie Wam podobaly bo kazdy nosil)
dla wilk325 za pomoc w przywracaniu Mroczka do zycia po podwojnym Blanikuno i za pewna "ksiazke" ktora bede sobie czytal w dlugie jesienne wieczory
dla Gajowego za zalatwienie zwiedzania Zapory i pomoc w organizacji
dla Sl@wcia za zalatwienie rozrzutnika :P
no i jak zwykle... dla Lans Squadu za pomoc w organizacji i za zajefajna atmosfere no i naladowanie aku
dla wszystkich, ze mimo wielu niedociagniec mysle ze sie super bawiliscie/smy
oki, smigam do lekarza, czas odpoczac po zlocie troche![]()
Skontaktuj się z nami