Close

Strona 49 z 60 PierwszyPierwszy ... 39474849505159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 599

Domyślnie

Drugi samochód wołosate wawa w drodze ... za dużo przystanków na dokończenie kart. ja wysiadłem w kielcach poema z funboyem jadą dalej, pewnie niebawem dotrą również.

było super choć nie ze wszystkimi miałem okazję się zapoznać bo sporo nas było ... na następny plenerek raczej też pojadę jeśli tylko będę miał taką możliwość. warto było, świetna ekipa. pozdrawiam ze scyzorykowa
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

Właściwie to musieliście być trzecim samochodem na tej trasie bo pierwszy już około 15 był w wawie :P
    Co do imprezy można powiedzieć tylko tyle........................... kto nie był ma czego żałować
    oj tam, oj tam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaqb81 Zobacz posta

Pebees jeszcze pewnie nie dotarł, bo mówił że wszystkich zbanuje
    No no, niech spróbuje
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaqb81 Zobacz posta
    ..

Pebees jeszcze pewnie nie dotarł, bo mówił że wszystkich zbanuje
    Ja juz melduje się w Łodzi. Cała, zdrowa i cholernie niewyspana Pebees pewnie zaraz tez bedzie na miejscu, więc miejmy się na baczności :]

Domyślnie

Gr33nY mniejsza o to bo pogubic sie mozna bylo kto skad ile i jak ... wiem tylko ze nie zaluje ani minuty z wyjazdu ... choc przydaloby sie jeszcze z 1-2 dni dluzej bo mam mega niedosyt fotograficzno-barowy :P
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

Kolejne dni by poskutkowały z pewnością banem dla mnie bo już kolejne świetne piosenki mi się w głowie pojawiały a i tak hesja mnie straszył różowym berecikiem za zejście z Tarnicy
    oj tam, oj tam.

Domyślnie

O rany!
    Było fantastycznie! Wielkie dzięki organizatorom za wszystko, i całej reszcie za fantastyczną zabawę Dobrze, że jutro idę do pracy, wyśpię się, odpocznę...
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

zyje ;]

dobrego i dziekowac za zabawe.

aaaa DRZWI!

conik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta

aaaa DRZWI!

Domyślnie

Bydgoszcz też w domu. Wszystkim wielkie dzięki za wspaniałą wspólną zabawę, a organizatorom za cierpliwość i wyrozumiałość. Nie wiem dlaczego konie do domu zawsze szybciej gnają, w tamtą stronę 15h jazdy a z powrotem tylko 10.

Strona 49 z 60 PierwszyPierwszy ... 39474849505159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów