Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Pierwsze na forum.

Oceńcie. Staram się nie robić zdjęcia w PSie, jakoś to nie jest fotografia. Zazwyczaj poprawiam kontrasty, wyostrzam, wyprostuje i koniec.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BobbyX Zobacz posta

Oceńcie. Staram się nie robić zdjęcia w PSie, [...]
    No i dlatego osiągasz marne efekty.

pebees
    Gość

Domyślnie

To ma być reklama empikfoto.pl? Słaba trochę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BobbyX Zobacz posta
    Staram się nie robić zdjęcia w PSie.
    A to źle.

Tu masz efekty na szybko
    Pentax *istDS

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez David012 Zobacz posta
    Tu masz efekty na szybko

Wyjątkowo źle znoszę robienie czegoś na szybko, i jeszcze chwalenie się tym.

To straszne, jeśli autor sam widzi, że zrobił coś nie do końca udanego, czemu nie poświęcił wystarczającej uwagi, coś machnął na odczepnego i sam czuje, że musi się usprawiedliwiać, że niby 'na szybko'... Po co w takim razie to zamieszczać? Nie rozumiem... To wyścigi, czy coś na czas?

To jakby powiedzieć tak: słuchajcie, robię łaskę, ale nie mam czasu ani atłasu żeby się głupotami zajmować - dlatego macie tu coś, co mogę zrobić bez staranności i właśnie 'na szybko'. Macie i czujcie się wyróżnieni, że w ogóle zechciałem coś dać. Liche, sam widzę i sam się usprawiedliwiam, ale na szybko, więc się nie czepiajcie...

Nie pojmuję tej dzisiejszej młodzieży...

W dodatku przeróbka nie tylko nei poprawiła skopanego WB, a tylko ograniczyła się do dodania kontrastu, jako remedium na wszystko. Mizeria, mizeria na szybko po prostu...

Domyślnie

Oj dobrze Bomblu, zrobie teraz na wolno. Ale błąd bo to nie dodanie kontrastu, niebo jest z innej warstwy i podłoga z innej, niebo mnożone, a podłoga nasycona.

-----------------------------------------------

Albo i nie zrobie bo nie mam czasu.
    Pentax *istDS

Domyślnie

Dobrze, skoro foto się robi w Photoshopie to zrobię z tego zdjęcia jakiś zachód słońca, dodam ze 2 wieżowce i będzie super...

Domyślnie

Nadinterpretujesz
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Widziałem kiedyś tutaj fotkę. Był most i zachód słońca. Forumowicze poprosili o foto z puszki ( nie pamiętam po co było potrzebne). I co się okazało? A no to, że to zdjęcie pierwotne było praktycznie do "duszy" i zrobione w dzień... Taka zabawa to już grafika komputerowa z małym wykorzystaniem fotografii ;/. Wiem, że zostanę zjechany, ale trudno... Chciałem tylko przedstawić swój punkt widzenia.

[wycięto personalne przytyki]

bombel
    Gość

Domyślnie

Bobby, mówiąc to co mówisz, udowadniasz (jak każdy początkujący zresztą), że nie wiesz o czym mówisz myląc retusz z obróbką.

Nie przejmuj się, nie zamierzam Cię przekonywać. Masz przed sobą dwa wyjścia - albo się ze mną kiedyś zgodzisz, albo zmienisz hobby. Obie ewentualności są mi doskonale obojętne.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów