Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Cmentarz

Domyślnie

ostrość ostrością... nawet jakby było ostro, to i tak zdjęcie jest lipne - oczycie moim zdaniem...

krzywo, bez pomysłu, zwykły pstryk

p.s. staram się nigdy tak ostro nie pisać, bo każdy kiedyś zaczynał, ale to zdjęcie to chyba przegięcie. mimo to zachęcam do dalszych prób
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Zrobienie udanego zdjęcia zajmie Ci więcej niż 1/60 sekundy
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

PaweleM
    Gość

Domyślnie

a ja Tobie alex 004 z serca przytocze wypowiedz, ktora sprawila,ze naprawde zaczalem myslec o zglebianiu tajnikow fotografii( malibu-wszystko przez Ciebie lobuzie )

cyt: "aparat działa robi zdjęcia teraz tylko trochę poczytaj ogladaj foty innych i będzie tylko lepiej"

Domyślnie

najpierw ogladalem twoje 2 zdjecie z cmentarza i musze powiedziec ze i to nic nie przedstawia .
    nie podoba mi sie ,jest nie ostre , zly kadr ...

zmien tematyke albo sie bardziej postaraj
    Nikon D80 / tamron 17- 50 / sigma 70 - 300 APO + SB800 ,4GB sandisk extreme III ,pierścienie KENKO, statyw,filtry

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Bez przesady z tymi negatywnymi opiniami. Akurat zdjęcie ma pewien klimat stworzony przez płomyk znicza. Taki jakby delikatny i subtelny. Nie powiem że pięć gwiazdek, ale na pewno nie zasługuje na tyle krytyki. Trochę pozytywu na tym zdjęciu na pewno jest...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Bez przesady z tymi negatywnymi opiniami. Akurat zdjęcie ma pewien klimat stworzony przez płomyk znicza. Taki jakby delikatny i subtelny. Nie powiem że pięć gwiazdek, ale na pewno nie zasługuje na tyle krytyki. Trochę pozytywu na tym zdjęciu na pewno jest...
    Światło ... piłeś coś ? . Bo doprawdy gadasz od rzeczy.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Światło ... piłeś coś ? . Bo doprawdy gadasz od rzeczy.
    Pochlastaj mnie, pokrój na kawałki, ale czy moja wina że staram się coś pozytywnego znaleźć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Pochlastaj mnie, pokrój na kawałki, ale czy moja wina że staram się coś pozytywnego znaleźć?
    Na pewno trzeba brać z Ciebie przykład , ale nie należy też przesadzać Krytyka tylko poprawia nasze zdjęcia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów