Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Barbara session

Domyślnie Barbara session

Domyślnie

Rozśmieszyłeś mnie tym zdjęciem. Nie negatywnie, ale przez ilość elementów na zdjęciu. Wszystko takie śliczne, ciekawe, dobrane, że nie wiadomo na co patrzyć. Rodzi się więc myśl, ale o co chodzi?! Każdy element zdjęcia sam w sobie jest fajny, kolorowy, ostry, nasycony. Ale razem mi niestety nie grają.
    Hehe - śmieszne zdjęcie. Nie wiem czy to z powyższych powodów, czy nie, ale jakoś tak na mnie działa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Rozśmieszyłeś mnie tym zdjęciem. Nie negatywnie, ale przez ilość elementów na zdjęciu. Wszystko takie śliczne, ciekawe, dobrane, że nie wiadomo na co patrzyć. Rodzi się więc myśl, ale o co chodzi?! Każdy element zdjęcia sam w sobie jest fajny, kolorowy, ostry, nasycony. Ale razem mi niestety nie grają.
    Hehe - śmieszne zdjęcie. Nie wiem czy to z powyższych powodów, czy nie, ale jakoś tak na mnie działa.
    Nie wiem czy to dobrze, czy nie, ale zdjęcie nie miało być w stylu groteski.

Domyślnie

Ładne światełko i kolory. Mam mam nadzieje, ze to N.
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 251kris Zobacz posta
    Ładne światełko i kolory. Mam mam nadzieje, ze to N.
    Nie, to jest C.

Domyślnie

Często szukam takiej zieleni...
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

nie wiem czy się znam czy nie, ale podoba mi się*wyeksponowanie pierwszego planu oświetleniem, bardzo ładne światełko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 251kris Zobacz posta
    Często szukam takiej zieleni...
    zapraszam do mnie na podwórko
    Cytat Zamieszczone przez zapa Zobacz posta
    nie wiem czy się znam czy nie, ale podoba mi się*wyeksponowanie pierwszego planu oświetleniem, bardzo ładne światełko.
    była tylko dodana blenda z lewej na kontrę od słońca

Domyślnie

no nie wiem... mam wrażenie, że dziewczyna zaraz upadnie na to drzewo, tak bardzo na nie leci
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Bardzo udane zdjęcie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów