Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Milka 2

Domyślnie Milka 2

Witam. Co sadzicie?? Głownie chodzi mi o kadr i b&w( którego nie potrafie ogarnac). I jak by ktoś pytał to nie papieros ale słony paluszek
    никон

Domyślnie

Całkiem fajny portret. Ale nie mogę przeboleć tego cięcia brody. Od góry OK, z prawej i lewej można ciut przyciąć. Domniemywam, że to jest lizak? Dziewczyna i konwersja bardzo ładne.

PS i ziarenko także.

Domyślnie

Też mam mieszane uczucia odnośnie tego cięcia na dole. Poza tym reszta jak najbardziej mi odpowiada.

Domyślnie

Mnie się podoba nawet z tym cięciem. Czy zdjęcie zawsze musi spełniać wszelkie możliwe normy?

Domyślnie

Ogólnie lubie ciasne kadry ale jest tez drugi powód. Jak bym chciał pokazac wiecej musiałbym wyskoczyc przez balkon z 8 pietra...Poprostu inaczej sie nie dało.
    никон

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid Zobacz posta
    Ogólnie lubie ciasne kadry ale jest tez drugi powód. Jak bym chciał pokazac wiecej musiałbym wyskoczyc przez balkon z 8 pietra...Poprostu inaczej sie nie dało.
    Eee tam od razu skakać. Mogłeś dać więcej dołu kosztem góry...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    ... Czy zdjęcie zawsze musi spełniać wszelkie możliwe normy?
    Oczywiście, że nie musi. W tym konkretnym przypadku ja jednak chętnie zobaczyłbym cięte niżej - tak dla porównania - bo może wcale nie byłoby lepsze.

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    ...Mogłeś dać więcej dołu kosztem góry...
    Nie, nie, nie. Góra jest cięta dokładnie tam gdzie powinna więc ja już wolę zdecydowanie taką wersję jak jest

Domyślnie

Fajny portret. Ciut szerzej było by lepiej
    D7200

Domyślnie

a mnie sie bardzo podoba - piękne oczy

Uprawnienia umieszczania postów