Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    push
    Gość

Domyślnie Tour de Street's

Kolporter ;]

Grosik...Wrzuć

Prawie jak Geremek

Fast Food , Fast Life

Street Art.

Domyślnie

obrazki mi się nie podobają , kadry takie niezdecydowane nie smiałe i same postacie wybrałeś nieciekawe w/g mnie - nie pomaga także w odbiorze marna konwersja do bw

push
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    nie pomaga także w odbiorze marna konwersja do bw

jedyne co mam na swoją obronę to nowy nieskalibrowany monitor

co do reszty - to street - spontan - postacie takie jakie mijałem.. co do kadrów , to jedynie ostatni strzelany normalnie.. reszta strzelana z biodra "partyzantka"..

Domyślnie

street to fajna zabawa , ale trzeba trochę więcej odwagi a jak niema odwagi to przydaje się teleobiektyw

Domyślnie

street to ciekawostki ulicy, gra ludzi z przestrzenia miasta. Tutaj niestety zrobiles ukradkiem zdjecia kilku osobom, ktore niekoniecznie chcialy by byc fotografowane.

push
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    street to fajna zabawa , ale trzeba trochę więcej odwagi a jak niema odwagi to przydaje się teleobiektyw

jeśli mowa o streecie to tylko szeroki kąt..no i bez lampy.. (przynajmniej dla mnie) - co miałem podchodzić i walić z 30cm oficjalnie? wole strzelać z biodra... kiedyś strzelałem oficjalnie np te foty:

(foty pochodzą z czasu gdy nałogowo do każdej dodawałem szum - z różnym skutkiem)

Wracając do tematu - akcja z prostytutkami na ul.Wspólnej - uświadomiła mnie że kondycja już nie ta sama jak się miało te 18 lat - dlatego teraz częściej strzelam z biodra

Wujekx i Malibu - dzięki za odwiedziny , zapraszam częściej - oczywiście szanuje wasze opinie...

Domyślnie

Wlasnie to chcialem Ci powiedziec. Swiadomie naruszasz prywatnosc ludzi i czesto to na zdjeciach widac. Jak dla mnie to troche niefajne.

push
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WujekX Zobacz posta
    Wlasnie to chcialem Ci powiedziec. Swiadomie naruszasz prywatnosc ludzi i czesto to na zdjeciach widac. Jak dla mnie to troche niefajne.
    strzelając oficjalnie - czesto mówie standardowe "dzięki" - kilka razy spotykałem się z "krzykami" zatem foto kasowałem i nie było problemu , czesto po pstryku podchodziłem i pokazywałem fote , kilka razy dałem swoj mail no i wysłałem zdjęcie...

Nigdy nie robiłem tego w ten sposób:
    http://www.youtube.com/watch?v=kkIWW6vwrvM

Mówisz "prywatność" - co powiesz na strzelanie "kotletów" do sławnych "modrek"..? niby osoby publiczne , niby prawnie wszystko ok , ale schemat pozostaje ten sam... Nigdy nie zamieściłem nigdzie foty osoby która otwarcie protestowała...

Domyślnie

2 post i 1 zdjęcie, moim zdaniem byłoby super gdybyś doprowadził lewy górny do porządku. Wiem że w steet się tak nie ingersuję, ale zdecydowanie by zyskało
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

Eee jak to jest z prawem polskim w takim wypadku? Te osoby nie mogą Cię pozwać o bez prawne publikowanie ich wizerunku publicznie? Z góry dzięki za odpowiedź, a zdjęcia mi nie przypadły za bardzo do gustu. Nie te z pierwszego postu, ta dziewczyna z rowerem na pierwszym planie natomiast ciekawa.
    pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów