Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Spojrzenie

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel Zobacz posta
    Inaczej chyba byś nie skomentował, gdyby autorem był kto inny?
    Ależ ja od samego początku uważałem, że Slavek jest autorem zdjęcia i obróbki.
    Zresztą, nadal tak uważam.

Diabeł tkwi w zniechęcaniu do dalszych prób. Dodatkowo komentarze, które z pozoru nie niosą żadnej treści, a jednak coś próbują sugerować
    Czyli Ty odczytałeś. Świetnie.
    Nie miałem niczego złego na myśli, a na pewno nie obrazić, czy też ubliżyć autorowi i/lub modelce.
    Oceniam TYLKO zdjęcie.

Ale rozumiem że ciężko jest wykręcić 2k postów w parę miesięcy, trzeba jakoś kombinować. Szkoda tylko że w tą stronę.
    Tak Paweł. Myślę o tym całymi dniami i nocami, jak "zakombinować" by mieć na liczniku już 10000.

A teraz mnie bijcie ;P
    Niby za co? Nie Ty jesteś autorem tego zdjęcia.

Koledzy, co Was nie zabiję to Was wzmocni. Proponuję więcej dystansu do siebie.

------
    edit

Cytat Zamieszczone przez Slavek Zobacz posta
    A co do Ciebie Autograf, to również dziękuję za odwiedziny i komentarz, ale nie miałbym sumienia iść za Twoją radą i zabierać dziewczynie aparat i odinstalować Photoshopa. Pozdrawiam

I słusznie. Masz swoje zdanie, bardzo to cenię! Koledzy też mają swoje. I ja też.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    W terrorze technicznej poprawności jaka zapanowała na tym forum...
    Ogólnie zgadzam się z komentarzem Swiatła, tylko jedna uwaga - techniczna poprawność zdjęć nie jest żadnym terrorem wprowadzanym na tym, czy jakimkolwiek innym forum. To tak jak z grą na instrumencie - możesz grać klasykę, jazz czy inną alternatywę - ale technicznie musi to być perfekcyjne. Co z tego, że ktoś wymyśla nowe akordy, riffy, jeśli nie potrafi ich zagrać czysto i rytmicznie. I dalej ciągnąc analogię - nikt nie ma opanowanej techniki, chwytając dany instrument pierwszy raz w ręce. Tak więc Slavek - najlepiej kup córce drugi aparat i komputer, bo do Twoich cię nie dopuści, jak się rozkręci. I niech jak najwięcej fotografuje - w końcu znajdzie swoje akordy i rytm.
    Pozdrawiam
    Witek
    PS. A co ty Swiatło jesteś taki cięty na tę techniczną poprawność, hę?
    PS 2. Sorry za OT
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    PS. A co ty Swiatło jesteś taki cięty na tę techniczną poprawność, hę?
    Chciałbym po prostu widzieć na forum więcej odlotów i zdjęć które by mnie inspirowały emocjonalnie. Natomiast wszystko co widzę to fotki gdzie autor jedyną uwagę zwraca na ostrość i naświetlenie, a zupełnie zaniedbuje stronę emocjonalną, czyli fakt że zdjęcie poza ładną techniką powinno też oferować jakąś historię.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów