Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie GP RECYKO 2100 vs Sanyo Eneloop 2000 mAh

Właśnie stoję przed kupnem akumulatorków do mojej sb900 i zastanawiam się nad dwoma powyższymi (GP RECYKO 2100 vs Sanyo Eneloop 2000 mAh) ktoś ma doświadczenia? Które i dlaczego?
    D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II

Domyślnie

A co to za różnica? I jedne i drugie trzeba przed robotą naładować.
    Jacek

Domyślnie

no wiem ale wszyscy wszedzie pisza enelop a nikt gp recyko wiec nie wiem czemu nie piszą np aku AA ?? skoro żadna rożnica
    D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pic1985 Zobacz posta
    Właśnie stoję przed kupnem akumulatorków do mojej sb900 i zastanawiam się nad dwoma powyższymi (GP RECYKO 2100 vs Sanyo Eneloop 2000 mAh) ktoś ma doświadczenia? Które i dlaczego?
    nie za mala pojemność ??

Domyślnie

Mam jedne i drugie, oraz jeszcze Varty ready2use i nie widzę, żadnych różnic w użytkowaniu.
    Wszystkie spisują się znakomicie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pic1985 Zobacz posta
    wszyscy wszedzie pisza enelop
    pewnie dlatego, ze enelop był pierwszy na rynku.
    Ponadto sanyo uwazany jest za najlepszego producenta aku.

Domyślnie

tak jak downunder ma i te i te
    i jedne i drugie sa ok

Domyślnie

Recyko mam od niedawna i nie mogę narzekać. Natomiast od lat mam energizer'y i GP i tych pierwszych (energizer'ów) nigdy już bym nie kupił. Naładujesz i po 1,2 tygodniach są wyładowane. GP natomiast trzymają bardzo ładnie. Recyko polecam, jeśli chcesz mieć zawsze naładowane aku, natomiast faktycznie ich pojemność nie jest oszałamiająca, dlatego mam też GP 2700.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patio Zobacz posta
    nie za mala pojemność ??
    ja na początku do SB-800 kupiłem jakieś hama 2600, ale dopiero po zakupie eneloopów 2000 wiem co to znaczy dobry akku... 2000 w zupełności wystarczy jeśli 2000 jest w eneloopie
    Mamiya + Sony

Domyślnie

a ja nie mam akurat enelopow tylko recyko i infinium panasonica. sprawdzaja sie swietnie. a najlepsze ze jak masz jakies na zapasie schowane gleboko w czelusciach torby to po pol roku wyjmujesz, wkladasz do lampy i smiga jakby byly wczoraj naladowane.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów