Właśnie stoję przed kupnem akumulatorków do mojej sb900 i zastanawiam się nad dwoma powyższymi (GP RECYKO 2100 vs Sanyo Eneloop 2000 mAh) ktoś ma doświadczenia? Które i dlaczego?
Szukaj
Właśnie stoję przed kupnem akumulatorków do mojej sb900 i zastanawiam się nad dwoma powyższymi (GP RECYKO 2100 vs Sanyo Eneloop 2000 mAh) ktoś ma doświadczenia? Które i dlaczego?
D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II
A co to za różnica? I jedne i drugie trzeba przed robotą naładować.![]()
Jacek
no wiem ale wszyscy wszedzie pisza enelop a nikt gp recyko wiec nie wiem czemu nie piszą np aku AA ?? skoro żadna rożnica
D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II
Mam jedne i drugie, oraz jeszcze Varty ready2use i nie widzę, żadnych różnic w użytkowaniu.
Wszystkie spisują się znakomicie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
tak jak downunder ma i te i te
i jedne i drugie sa ok
Recyko mam od niedawna i nie mogę narzekać. Natomiast od lat mam energizer'y i GP i tych pierwszych (energizer'ów) nigdy już bym nie kupił. Naładujesz i po 1,2 tygodniach są wyładowane. GP natomiast trzymają bardzo ładnie. Recyko polecam, jeśli chcesz mieć zawsze naładowane aku, natomiast faktycznie ich pojemność nie jest oszałamiająca, dlatego mam też GP 2700.
Pozdrawiam,
Grzegorz Tadych
a ja nie mam akurat enelopow tylko recyko i infinium panasonica. sprawdzaja sie swietnie. a najlepsze ze jak masz jakies na zapasie schowane gleboko w czelusciach torby to po pol roku wyjmujesz, wkladasz do lampy i smiga jakby byly wczoraj naladowane.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Skontaktuj się z nami