Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie wspinaczkowo - weekend w Sokolikach

Korzystając z dobrej pogody w zeszły weekend wybraliśmy się ze znajomymi w Sokoliki:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Olympus XZ-2

Domyślnie

Rany, co się stało kolorom? Wygląda jakbyś przegiął z saturacją.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Rany, co się stało kolorom? Wygląda jakbyś przegiął z saturacją.
    Na moich dwóch monitorach CRT wygląda OK. Chciałem żeby były kolorowe i dość ciepłe(w sensie temperatury barwowej).
    Olympus XZ-2

Domyślnie

Kolejne - tym razem z boulderów:

7.

8.

9.

10.

11.

12.
    Olympus XZ-2

Domyślnie

6, 5, 4, 3 u mnie też przegięty kolor, 1 i 2 mi się nie otwierają, reszta super, ale jeśli chodzi o zdjęcia gór to jestem stronniczy trochę...bo kocham góry
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    6, 5, 4, 3 u mnie też przegięty kolor, 1 i 2 mi się nie otwierają, reszta super, ale jeśli chodzi o zdjęcia gór to jestem stronniczy trochę...bo kocham góry
    no może faktycznie z tymi kolorami trochę za bardzo pojechałem, ale mi się w sumie podoba
    Olympus XZ-2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lopo Zobacz posta
    no może faktycznie z tymi kolorami trochę za bardzo pojechałem, ale mi się w sumie podoba
    Pewnie, wszystko jest kwestią gustu, aforum pozwala poznać inne gusta - najwazniejsze że Tobie sie podoba i że masz fun z robienia zdjęć, a o chodzeniu po górach i wspinaczce się nie odzywam bo zrobie off top i dostanę bana

Pozdrawiam srdecznie - w ten weekend Tatry
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

1 i 5 mi się widzi. 1 najbardziej. Pozostałe ok, ale nie zachwycają. A na boulder'owych się nie znam
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Hej,

wspinaczka to moj jeden z ulubionych sportow

zdjecia z lina sa troszke przesadzone jesli chodzi o kolory.
    na zdjeciach boulderowych kolory sa w porzadku(na moim monitorze).

kadry sa dobre... moim zdaniem najlepsze zdjecia sa jak sie jest powyzej wspinacza

pozdrawiam
    Nikon

Domyślnie

w stopce masz niezłe szkielka i puszka dobra - wydawać sie powinno ze fotki powinny być ok ,przynajmniej technicznie niestety tak nie jest ,pojechana saturacja ,niekiedy niestaranne kadrowanie (np.8 obcięta postać w tle)
    5 i 6 przepalone --- druga seriia lepsza ,ale ogólnie jest sporo do poprawienia

pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów