Szukaj
1 - najbardziej mi się podoba; przeszkadza ta miękkość made in PS oraz zbyt agresywna obróbka twarzy... światło też kapkę za mocne jak na moje oko.
2 - kolorystyka (a raczej jej brak) wraz z miną modelki... wyszło trupio.
3 - nie to tło i też prosiłbym o więcej pogody ducha bijącej z twarzy.
pozdrawiam
nr 1 brak ostrosci , jakiś dziwny blur
nr 2 hmm ogólnie na nie
nr 3 najlepsze z zaprezentowanych
Mam pytanie jaką ogniskową były robione ?
ps nie podobają się też ramki , zamiast bawić sie w ramki mogłeś np wystemplować to coś na 2 na wysokosci łokcia modelki
No i co do 2 - nie ciachaj tak palców. Wiem, łatwo napisać![]()
pozdrawiam
Co do ogniskowej to byly robione roznie. Czesc w granicach 200mm a to z ucietymi palcami 60mm
Modelka jakos pasowala mi do tej serii bez usmiechu.
Blur robiony w PSCS...i tak mi to lezalo...moge zaprezentowac bez blur-a jak sobie zyczycie
Ramki sie robia same przy exporcie z lightroom...moge wylaczyc na przyszlosc...nie lubie stempa bo wymaga to wchodzenia do PSCS ...
Pare nikonow, troche szkla, jakies lampki i parasolki
1 - tak, za naturalność dobre kolory zieleni, głębię ostrości - możnaby dopracować (choćby kolor prawego oka może da się poprawić troszkę)
2 - tak i nie - za dużo minusików, niedokładne kadrowanie, brak nastroju, który by tu się zgrał lepiej ze strojem i tłem; coś chyba strasznie małe objętościowo te zdjęcia wrzucasz, bo kompresję widać mocną
3 - słabo, ani to artystyczne, co mogłyby sugerować drzwi, ani pamiątkowe - smutna mina - tak nijako i najgorzej
Skontaktuj się z nami