Dawno nie trzymałem aparatu w garści. Jakoś tak nie było sposobności i weny... A dziś pomyślało mi się, że zapoluję troszki.
No i ustrzeliłem takiego:
Uwagi mile widziane.
Szukaj
Dawno nie trzymałem aparatu w garści. Jakoś tak nie było sposobności i weny... A dziś pomyślało mi się, że zapoluję troszki.
No i ustrzeliłem takiego:
Uwagi mile widziane.
cos mi tu z oczami nie gra... przeostrzone ...lewe oko napewno ruszane z cieni
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jak to powinno być z tym cięciem głowy? Nie ciąć wcale? Ciąć bardziej? Nie chciałem za bardzo przycinać, żeby było jak najwięcej Franka na zdjęciu. A jak bym nie uciął wcale, to by zdjęcie było nudnawe. Jak jest za ciasno na górze, to też nie dobrze... A takie delikatne przycięcie nadaje odrobiny dynamiki, jakby obiekt wychodził ze zdjęcia. To są moje oczywiście tylko odczucia i zamierzam się fortyfikować w ich obronie...
Acha i jedno pytanie do moderatorów. Czemu ten wątek został przeniesiony z działu portretowego do albumowo-pamiątkowego? Czy to nie jest portret? Jeżeli nie jest to portret, to co to jest? Bo się już, kurde, gubię...
to jeden z wielu wątków w których zastanawia mnie ilość tylu gwiazdek w lewym górnym rogu![]()
Nie wiem, na ile ci to poprawi samopoczucie, ale ja też się nad tymi gwiazdkami zastanawiam...
Skontaktuj się z nami