Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Poranek nad rzeką...

Witam

Dziś rano skoro świt wybrałem się nad Czarną Hańczę, oczywiście zaspałem, więc nie wyjechałem za miasto, żeby nie przegapić śwaitełka, tylko fociłem w mieście

Makro mi się nawet udało, mam nadzieję, że "widoczki" też sie Wam spodobają.
    Fotki w zasadzie prosto z puszki, tylko wywołane w PS, przyciemnione bardzo delikatnie niebo.
    D70 + 18-70 + szara połówka cokina (podróbka)
    Jeśli chodzi o saturację to ją i tak zmniejszyłem. Wspominam o tym, bo pewnie będziecie narzekać na zbyt dużą zwłaszcza w bonusie

1.

2.

3.

4. bonus - "od drugiej strony"

Pozdrawiam
    Marek
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

No tak.Kto rano wstaje temu......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snaperius vulgaris Zobacz posta
    No tak.Kto rano wstaje temu......
    Kto rano wstaje ten ch... się wyśpi
    Rzeczywiście poranek dziś obrodził...
    Aż boję się myśleć co będzie dalej, bo jutro mam zamiar zrobić powtórkę, ale już w plenerze za miastem.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Bardzo ładne światełko i kolorki, od razu widać że to poranek, mnie osobiście najbardziej 1 i 2, ale wszystkie bardzo ładne, gratuluję silnej woli - opłacało się.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gryson Zobacz posta
    Kto rano wstaje ten ch... się wyśpi
    prawie to miałem na myśli (rym nie zamierzony)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Bardzo ładne światełko i kolorki, od razu widać że to poranek [...] gratuluję silnej woli - opłacało się.
    Niektórzy twierdzą, że kto nie ma silnej woli, żeby wstać i sfocić wschód słonca może sfocić zachód, bo to to samo, ale ja tak nie myślę, światło o poranku jest zupełnie inne, ostrzejsze, do tego narasta a nie znika. Dla mnie poranek to najlepsza pora na zdjęcia, choć nie mam silnej woli, zeby wstawać, dziś się zmusiłem, choć i tak zaspałem.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

No tak. Światełko Ci dopisało. Zdjęcia ładne, tylko mam wrażenie, że 1 trochę leci. Ale to może przez ten płot z lewej.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Nr 2 moim zdaniem najlepsze z całej serii, najlepiej wyważone, jest śwaitło, jest mgła, elegancko.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

"Niektórzy twierdzą, że kto nie ma silnej woli, żeby wstać i sfocić wschód słonca może sfocić zachód"

Na szczescie wystarczy raz prawdziwy wschod obejrzec

Co do swiatla sie nie zgodze. Rano i wieczorem jest takie same, tylko swiat zupelnie inny.
    Mgla, rosa, czasami cisza, swieze spojrzenie...

Tym razem obstawiam bonus. Bez budynku po prawej (lepiej sie kadr uklada).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Co do swiatla sie nie zgodze. Rano i wieczorem jest takie same, tylko swiat zupelnie inny.
    A dla mnie te światło jest inne, no ja przynajmniej widzę różnicę, przynajmniej gdy jestem w plenerku i robię zdjęcia, wolę poranne światło, jest ostre, o zachodzie może być mocne, ale nie będzie tak ostre jak przy dobrym poranku.
    FX/DX/CX/www

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów