Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAQ Zobacz posta
    wszystko bez zmian... to chyba tak profilaktycznie wypuścili....
    Jak czytam takie opisy zmian to sobie myślę: albo znaleźli poważny błąd i go usunęli a piszą, że to kwestia lampki i sygnalizacji albo już faktycznie nie mają co robić. Tylko czekać jak ukaże sie firmware w którym bedzie napisane: w rzadkich przypadkach powoduje podczas fotografowania odklejanie się gumy na uchwycie

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

sadze, że to dmuchanie na zimne, w jednym na, powiedzmy 10.000 pojawił sie jakiś dziwny objaw, to żeby nie było lamentów na różnych portalach i forach, kosmetyczna zmiana i fiu na serwer, niech ściągają i myślą że maja lepiej...

Domyślnie D200 firmware 2.01

Wgrał ktoś? http://www.optyczne.pl/1309-nowo%C5%...Nikon_D80.html

http://nikoneurope-pl.custhelp.com/c...i=&p_topview=1

aparat nadal działa?
    U mnie ta wada (z zasilaniem, mruganiem) nie występuje, o ile nie zmieniło się coś jeszcze to nie mam po co tego wgrywać.

Ze oni jeszcze się zajmują tym body. Jestem pełen podziwu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ze oni jeszcze się zajmują tym body. Jestem pełen podziwu.
    Żeby się nie okazało, że nowy soft jest po to, abyś lepiej dostrzegł różnicę pomiędzy D200, a nowymi korpusami.
    Lubię teorie spiskowe

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=73077

praktycznie nic się nie zmieniło...

Domyślnie

Też nie widzę żadnej różnicy.
    A myślałem że włączy się Live View czy dołożą trochę punktów AF, a tu nic

Domyślnie

No to macie jakąś lipę. Ja sobie zmodyfikowałem troche ten soft do D80 i nie dość, że pojawił się CMOS, filmy... to jeszcze szkła od Canona pasują

Domyślnie

wgralem, nic sie nie zmienilo, problem z miganiem baterii mialem. teraz zobaczymy czy sie jeszcze pojawi.
    Wgrywalem na karte dwa pliki jednoczesnie. Body najpierw upgradowalo soft B potem wywalilem z karty soft B i zupgradowalo soft A. Troche mnie to newrwow kosztowalo, ale naszczescie wyszlo.
    F65, N24-70/2,8, 50/1,8, SamYang 85/1,4, S150-500, SB600, D700, MB-D10
    D50&DELTA , N18-70 - żony

Domyślnie

Ponieważ problem migającej bateryjki dotykał mnie kilkukrotnie, wgrałem dziś nowy firmware do dwóch D 200. Działają nadal i mam nadzieję, że ta zmora już się więcej nie pojawi.

Domyślnie

tak to na bank teoria spiskowa , w body zapewne włączyło się odliczanie ...destrukcja nastąpi niebawem

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów