Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Skater

Domyślnie Skater

Tym razem Waszej surowej krytyce pragnę poddać swoje zdjęcie. Jako, że zawsze kręciły mnie fotki gdzie widać wszystkie etapy wykonywania tricku, postanowiłem zrobić też coś takiego samemu. Napiszcie co o tym sądzicie - czy dobrze wykonane jest technicznie, czy coś do poprawki, itp. Z góry (i dołu ) dziękuję za wszelkie uwagi i komentarze. Acha, jeszcze jedno - czy wg Was taka fotka to jeszcze "zwykłe" zdjęcie czy już fotomontaż?
    Nikon D60 + N18-55 + N50/2 AI + N70-300 VR
    Moja galeria

Domyślnie

Ech, widzę że ImageShack coś szwankuje... Wrzuciłem zdjęcie w takim razie na swój serwer. Voila!
    Moja galeria

Domyślnie

Fota przyjemna w moim odczuciu. Nie wiem jak fachowo powinno sie coś tkaiego montować ale z mojego punktu widzenia jest OK.
    Jedyne co mi przeszkadza to ten delikwent w tle(bałagan i zamieszniae nieporzebne wprowadza a nic nie wnosi ) i może spróbowałbym na twoim miejscu zrobić tak żeby pierwsze da etapy były ciut bardziej przezroczyste względem tła... Widziałem takie fotki wielokrotnie na róznych fotach z dziedziny extreme i efekt był fajny. Od razu wtedy widać co autor miał na myśli i o co chodzi w zdjęciu...
    pzdr
    SPIDI

Domyślnie

jak dla mnie to zdjecie, a wlasciwie sekwencja bardzo przecietna, max oklepany kadr, balagan, itd
    ja proponuje skoncentrowac sie raczej na pojedynczym dobrym ujeciu niz na sekwie 3 zdjec ale srednich, pozatym d60 jak wnioskuje ze stopki to nie jest aparat nadajacy sie do sekwencji.

Domyślnie

brakuje fazy najazdu i ladowania. zdjecie jest przez to bardzo slabe. do tego szerszy kadr, i bez tego goscia z tylu, ktory jedynie przeszkadza.
    d700

Domyślnie

w ogole o czym mowa - trick jest tu niewyjechany i to samo w sobie raczej dyskfalifikuje to (zreszta niezbyt ciekawe - sorry ...) zdjecie

koles w tle - balagan

za Zuzus - zdecydowanie brakuje (abstra****ac od niewyjechanego tricku) najazdu / ladowania

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za uwagi. Obiecuję, że następnym razem się bardziej przyłożę Wytłumaczę się tylko, że te trzy fotki zrobiłem akurat "przypadkiem" i nie miałem więcej czasu by strzelić więcej fotek. Anyway - jeszcze raz dziękuję za komentarze.
    Moja galeria

Domyślnie

pora przestac robic zdjecia "przypadkiem", a zwlaszcza jesli chcemy je pozniej pokazywac tu na forum, czy gdziekolwiek.
    d700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    pora przestac robic zdjecia "przypadkiem", a zwlaszcza jesli chcemy je pozniej pokazywac tu na forum, czy gdziekolwiek.

amen

Uprawnienia umieszczania postów