Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Domyślnie

Plecak na rower, torba na imprezy

Domyślnie

Witajcie

to ja mam pytanko takie...
    mam d300 , 50\1.4D i sb800 i jaka mi polecicie torbe?
    plecak mam zamiar kupic w przyszlosci ale teraz potrzebuje torbe... macie jakies propozycje?

bede wdzieczny za kazda pomoc

pozdrawiam
    michal
    Nikon

magmic69
    Gość

Domyślnie

No to może ja: pewnie ktoś pomyśli że się zawziąłem na tą torbę hama ale zaryzykuje. Polecam więc hama defender dlatego że jest całkiem przyzwoicie wykonana, nie mam jej jeszcze ale macałem długo w sklepie i według mnie jest solidna jak za taką kasę, poza tym jest duży wybór co do wielkości/pojemności torby - krój taki sam a różne pojemności + te największe rozmiary mają kieszeń na lapka (chyba do 15"). Proponuję również obejrzenie torebek takich jak: crumpler, tamrac czy lowepro - generalni dużo zależy od tego ile chcesz na to przeznaczyś funduszy... zwróć też uwagę na to czy torebka ma pokrowiec przeciwdeszczowy - na pewno się przyda. Powodzenia

Domyślnie

osobiscie polecam zainteresowanie sie wynalazkami firmy crumpler. poza tym, ze powalaja wygladem to material, z ktorego sa wykonane jest niewiarygodnie pancerny, mam wrazenie, ze aby toto uszkodzic trzebaby sie co najmniej zaczaic z nozem. i to niekoniecznie kuchennym. ;oP
    mam torbe, rozwazam plecak tejze samej firmy.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Z plecaka aparat już mi trzy razy wypadł, w pośpiechu, chwila nieuwagi, przekonanie o zapięciu ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    osobiscie polecam zainteresowanie sie wynalazkami firmy crumpler. poza tym, ze powalaja wygladem to material, z ktorego sa wykonane jest niewiarygodnie pancerny, mam wrazenie, ze aby toto uszkodzic trzebaby sie co najmniej zaczaic z nozem. i to niekoniecznie kuchennym. ;oP
    mam torbe, rozwazam plecak tejze samej firmy.
    długo zastanawiałem się nad plecakiem od Crumplera, ale jednak się nie zdecydowałem. Po dokładnym obejrzeniu i przymierzaniu (model bodaj Pyjama Pride L) wyszło, że właśnie przez ten skądinąd znakomity materiał i pancerne suwaki, dostęp do sprzętu jest bardzo trudny. Materiał plecaka jest sztywny, suwaki są mocno pochowane i ciężko się dostać do środka. Jako zabezpieczenie sprzętu okej, ale do używanai to to raczej średnio wygodne. Dlatego poszedłem w Katę do noszenia na klacie (T-214, bo można też nosić to na plecach)
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Ja przed wakacjami kupiłem slinshota 200 i sprawuje się super
    Mnie to rozwiązanie bardzo przypadło do gustu

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

lowepro stealth reporter 450 AW do przewozenia aparatu,szkiel,laptopa itp
    lowepro flipside 300 na wypady z aparatem w teren
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

LowePro Toploader 65AW. I nie chcę nic innego. Jeśli tylko jestem w stanie ograniczyć się do samego toploadera (czasem u jego boku miejsce znajdują LP Lens Case'y) to jestem w pełni szczęśliwy bo cały zestaw jest dość kompaktowy(sic!) Kompaktowy jak na lustrzankę z obiektywem.

Być moze gdybym często zmieniał optykę skusił bym się na torbę (miałem Reportera 200AW) ale obecnie kabura i ewentualnie dwa LensCase'y dają radę. Zresztą zazwyczaj kończy się na Toploaderze, w którym zamiennie znajduje się korpus z 12-24/4 albo 24/2.8 i 50/1.8. Już jakiś czas temu stwierdziłem ze im mniej noszę tym jestem bardziej mobilny. Fakt trzeba przed fotografowaniem przemyśleć, co sie przyda, ale z moją szklarnią nie jest to szczególnie kłopotliwe A wygoda i szybkość wkładania wyciągania sprzętu, to ze mogę całą operacje wykonać bezpiecznie jedna ręką jest niezastąpione. Plecak odpada bowiem jak dłużej dreptam to na plecach ląduje "cywilny" plecak. Plecak zapewne wtedy, gdy trzeba będzie zakupić laptopa. Ale na razie bronie się przed tym
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo Zobacz posta
    Plecak zapewne wtedy, gdy trzeba będzie zakupić laptopa. Ale na razie bronie się przed tym
    Z tym plecakiem to bym uwazal - zawias lubi pekac jak sie nosi laptopa krotszym bokiem do dolu
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów