Szukaj
2. najbardziej mi się podoba, lubię stare kościoły, ale najbardziej czarno-białe i pokazane trochę bardziej "dramatycznie" (pomarańczowy filtr, "za szeroki" kąt itd).
W takim klimacie moja wersja poglądowa na szybko:
Jak zrobiłem ostatnio B&W to nie bardzo to wyglądało a kolor wydawał mi się najodpowiedniejszy do tych fotek, co nie znaczy że Twoja wersja mi się nie podoba jest bardziej mroczna
Dzięki za komentarz
Pozdrawiam
Nikon D40
1 i 4 - za duzy bałagan jak dla mnie. poprostu zwykły pstryk , nie pokazujacy w zasadzie nic i leca w prawo. moze przy obróbce korzystaj z linii pomocniczych w PS-ie ??
2 - w kolorze fajna, ale obciął bym ten wystajacy z dołu kawałek pomnik
mnie 2 B&W podoba sie, lubie taki klimat. przeszkadza tylko za bardzo(mozna by delikatnie pod prostowac) "waląca" się prawa strona kościoła oraz te chmury po prawej odciągaja uwage.
ale ogólnie podoba się
pozdrawiam
Dla mnie też lepszy kościół w B&W (chociaż generalnie jestem zwolennikiem koloru, jak narazie). Brakuje tylko klasycznego grabarza z łopatą kopiącego dół.
![]()
Kosciol na 2 z tymi nagrobkami w nieladzie prezentuje sie bardzo ciekawie. faktycznie powalczylbym z jakas bardziej efektowna obrobka w tym przypadku, zeby nie bylo tak 'zwyczajnie'. Ale wersja kolegi pawel jest dla mnie zbyt skrajna.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami