Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Kuba

Domyślnie

pierwsze bardzo dobre, drugie moim zdaniem przeostrzone i za jasne, tak więc jedynka jak najbardziej sie broni.

a tu skandal powtarzam że, nazywanie zwierząt ludzkimi imionami może być dlakogoś nieprzyjemne taki Ździchu choćby.
    nigdy nie rozumiałem takich problemów.... co ci za różnica czy pies nazywa sie Piotr czy Pimpek?

Domyślnie

Poprawiłem nieco kolorystykę oraz wyostrzenie dwójki, jak teraz według Was się prezentuje?
    1.

2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dusker Zobacz posta
    pierwsze bardzo dobre, drugie moim zdaniem przeostrzone i za jasne, tak więc jedynka jak najbardziej sie broni.

nigdy nie rozumiałem takich problemów.... co ci za różnica czy pies nazywa sie Piotr czy Pimpek?
    W zasadzie żadna, dla psa.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    W zasadzie żadna, dla psa.
    jak mozna wyczytac z mojego pytania pytalem sie roznice dla ciebie a nie dla psa...

Domyślnie

Widzisz średnio to przyjemne jak słyszysz swoje imie w kontekście Burek nie s... na chodnik tylkona trawnik. Jest to strasznie wnerwijące. Odnoszę wrażenie, że osoby nazywające zwierzęta ludzkimi imionami chcą je uczłowieczyć. Nie tendy droga, pmietajmy że może kogoś to dotykać. A w kontekście Ludzie portret jest to niesmaczne.

Domyślnie

Co do kategorii to bardziej wziąłem pod uwagę "portret", jeśli któryś z moderatorów uzna za stosowne to proszę o przeniesienie tego wątku do kategorii "przyroda". Odnośnie nadawania zwierzętom ludzkich imion to nie będę tego komentował w tym wątku bo jest to temat na kilkanaście stron do cafe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Widzisz średnio to przyjemne jak słyszysz swoje imie w kontekście Burek nie s... na chodnik tylkona trawnik. Jest to strasznie wnerwijące. Odnoszę wrażenie, że osoby nazywające zwierzęta ludzkimi imionami chcą je uczłowieczyć. Nie tendy droga, pmietajmy że może kogoś to dotykać. A w kontekście Ludzie portret jest to niesmaczne.
    Kończąc offtopic: nie przesadzajmy, za bardzo identyfikujesz się ze swoim imieniem.

Domyślnie

Wybacz. trudno sie nie identyfikować.

Domyślnie

Przyjemne portrety. Bardziej mi pasuja te z poprawiona kolorystyka. Tylko jakos mi sie wydaja troszke przeostrzone, no nie wiem...
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Obie fotki fajne, ale mi bardziej podoba się 2. Ma coś w sobie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów