Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Domyślnie

podoba się
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Idealne! I po prostu doskonale zrobione.
    Qrva dwa dni mnie nie było a tu takie rzeczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcys Zobacz posta
    Zdjęcie jest szalenie oryginalne a użyty efekt (zdecydowanie trafny) podkreśla umiejętność odnajdowania przez Autora ciekawych i nieoklepanych kadrów,
    niezależnie od odwiedzonego miejsca na wybrzeżu...
    Ja tylko dodam " " do mojego postu, bo wśród zachwytów może zostać potraktowany dosłownie.

Domyślnie

Ja tylko dodam " " do mojego postu, bo wśród zachwytów może zostać potraktowany dosłownie.
    Zatem pisz to co myślisz.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dla mnie rewelacja bardzo mi się podoba
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Zatem pisz to co myślisz.
    Ok. moim zdaniem użyty w tym zdjęciu efekt, nie ma żadnego uzasadnienia. Wydaje mi się, że czasem Twoja fascynacja różnymi środkami wyrazu nie zawsze idzie w parze z treścią.
    Bardzo mi się podobało twoje zdjęcie z latarnią gdzie wszystko zagrało jak trzeba. Natomiast tu to trochę na zasadzie "pstryknę plażę z patykiem, obowiązkowe 30s, może jakiś filterek albo jeszcze lepiej B&w,i będzie cacy". Pamiętajmy, że ten dział to krajobraz a to do czegoś zobowiązuje.
    Być może odbieram to zdjęcie tak krytycznie, przez zmęczenie tego tematu. Ciągle te same kadry, podobne techniki i kolorystyka (i to nie tylko u ciebie). Powtarzalność tego samego motywu jest tak duża, że zaczyna być to męczące.
    Uważam, że masz duuuży potencjał i chętnie zobaczyłbym u ciebie coś naprawdę "świeżego", inspirującego.
    W każdym razie myślę, że zupełny brak krytycznego spojrzenia przez innych jest co najmniej dziwny. Dopuszczam oczywiście możliwość, że to ja się mylę
    I naprawdę czekam na Twoje nowe prace!

Domyślnie

Ok. moim zdaniem użyty w tym zdjęciu efekt, nie ma żadnego uzasadnienia. Wydaje mi się, że czasem Twoja fascynacja różnymi środkami wyrazu nie zawsze idzie w parze z treścią.
    Bardzo mi się podobało twoje zdjęcie z latarnią gdzie wszystko zagrało jak trzeba. Natomiast tu to trochę na zasadzie "pstryknę plażę z patykiem, obowiązkowe 30s, może jakiś filterek albo jeszcze lepiej B&w,i będzie cacy". Pamiętajmy, że ten dział to krajobraz a to do czegoś zobowiązuje.
    Być może odbieram to zdjęcie tak krytycznie, przez zmęczenie tego tematu. Ciągle te same kadry, podobne techniki i kolorystyka (i to nie tylko u ciebie). Powtarzalność tego samego motywu jest tak duża, że zaczyna być to męczące.
    Uważam, że masz duuuży potencjał i chętnie zobaczyłbym u ciebie coś naprawdę "świeżego", inspirującego.
    W każdym razie myślę, że zupełny brak krytycznego spojrzenia przez innych jest co najmniej dziwny. Dopuszczam oczywiście możliwość, że to ja się mylę
    I naprawdę czekam na Twoje nowe prace!
    Dziękuję za krytykę. Tym razem szczerze. A to zawsze cenię.
    Być może sam jestem już zmęczony "morską" tematyką dlatego fascynują mnie inne środki wyrazu? Bez tego kombinowania nie byłoby zdjęcia latarni. I wielu innych.
    Właśnie ta fascynacja powoduje, że w moim odczuciu przynajmniej, robię coś "świeżego".
    Problem w tym, że jeszcze niedawno "świeże" były kadry z wielosekundową ekspozycją.

Pamiętam, że ten dział to krajobraz. Ale ile można "pstrykać" spacerowe zdjęcia? Bez pomysłu, bez zastanowienia, tylko dlatego, że widoczek jest ładny? A takich zdjęć tu pełno. Tylko, że zdjęcia później wyglądają dokładnie tak ile czasu poświecono na ich wykonanie...

A tak z przymrużeniem oka ten "patyk" był ponad metrowym korzeniem, którego z niemałym trudem umieściłem w tym miejscu co chciałem (no... dorzuciłem z dwóch obrotów bo Pudzianem nie jestem hyhy).

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Problem w tym, że jeszcze niedawno "świeże" były kadry z wielosekundową ekspozycją.
    Maciej musisz dokładniej zdefiniować "wielosekundową ekspozycję" - 25s, 1min, 30min wiesz jakie znacznie ma w tym przypadku czas zawsze będzie coś nowego, ciekawego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Podoba mi się.
    To C41 wołane w E6 czy odwrotnie?
    Slajd w C41
    Co do zdjęcia to fajnie, że pokazałeś że można i crosem robić fajne widoki
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów