Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: u źródeł...

Domyślnie

1 ladniusia, ale na 2 mi czegos brakuje...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Obydwa mi sie podobaja, na drugim przycialbym minimalnie od gory, aby nie bylo widac tego skraweczka nieba miedzy drzewami.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    1 ladniusia, ale na 2 mi czegos brakuje...
    Dzięki. Może niedżwiedzia...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Obydwa mi sie podobaja, na drugim przycialbym minimalnie od gory, aby nie bylo widac tego skraweczka nieba miedzy drzewami.
    No popatrz, teraz dopiero zauważyłem. Już nie ma Pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka się podoba Dwójka.... wiem co Cię korciło i dlaczego to foto postwało... rozumiem.
    Jednak troszkę niezdecydowane kadrowanie chyba nie psrzyja tej fotce - gdyby tak zaacentować jakiś mniejszy fragment... wtedy ta rozmyta woda może by robiła większe wrażenie?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Jedynka się podoba Dwójka.... wiem co Cię korciło i dlaczego to foto postwało... rozumiem.
    Jednak troszkę niezdecydowane kadrowanie chyba nie psrzyja tej fotce - gdyby tak zaacentować jakiś mniejszy fragment... wtedy ta rozmyta woda może by robiła większe wrażenie?
    Niby korciło ale teraz żałuję, że nie skupiłem się bardziej na lesie. Podjarany byłem filtrem ND, który pierwszy raz założyłem na szkło. Powstała spora seria romytych potoków i wodospadów. W domu dopiero zauważyłem, że trzeba było korzystać z fajnego światła oraz tegoż filtra i trzasnąć więcej, typowo leśnych zdjęć, bez kontrastujących kamieni i wody. Człowiek uczy się na błędach.

Uprawnienia umieszczania postów