Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: 17 - 55 jaki

Domyślnie

masz racje np na nikkor 24-70 można zaoszczędzić nawet 1755 zł (cena z ebay) kupując w stanach w porównaniu z ceną z fotojokera 5555 zł a z tego co gdzieś słyszałem że gwarancja na obiektywy jest u nas chonorowana przez 1 rok

ps. spróbuje wybadać u kumpla bo on w stanach ma kogoś i sprowadzał sobie obiektywy może by mi sprowadził
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Za N17-55 placilem 3100 - tez ze Stanow, wiec moze zastanowic sie nad takim rozwiazaniem?. Niestety ceny w Polsce sa raczej nie do przyjecia... chyba, ze ktos ma worek z kasa
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Domyślnie

ja niestety niemam a w kredyt chwilowo niemoge sie wkopać tak sie jeszcze zastanawiam czy sobie nie kupić poprostu paru stałek 35mm jako standard 50 mm już mam i 105 mm tylko jeszcze przydało by sie coś przed 35 mm
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tol2di Zobacz posta
    ja niestety niemam a w kredyt chwilowo niemoge sie wkopać tak sie jeszcze zastanawiam czy sobie nie kupić poprostu paru stałek 35mm jako standard 50 mm już mam i 105 mm tylko jeszcze przydało by sie coś przed 35 mm
    Co prawda raty, ale chyba wyglądają kusząco - http://www.euro.com.pl/obiektywy2/ni...dx-if-ed.bhtml

Domyślnie

tak od siebie napisze że jeżeli chciałbyś testować sigme tamrona i nikkora to rób to w takiej właśnie kolejności jeśli najpierw podepniesz 17-55 to reszta będzie wyglądała jak wydmuszki a uwierz że to szkło ma moc ze szkłami tej klasy jest o tyle dobrze że w przeciwieństwie np do body nie tracą tak szybko wartości - mnie przy wydawaniu 3500 zł na nikkora drżała ręka ale teraz nie żałuje ani złotówki
    D300|MB-D10| n17-55 f2.8 ED | n 85 f1.8 | n35 f2| n70-300G |sb600|i wiele rzeczy w planach

Domyślnie

może i kusząco ale to 30 miesięcy o wiele zadługo niemasz pewności co będzie za 12 i jak będziesz stał finansowo
    Moja Galeria | Mój Blog

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów