Close

Strona 10 z 92 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 919

Wątek: Co wybrac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Cyfrowki nie maja obiektywu?!?!?!?!?!?!?!?

Od kiedy?

chodziło mi o te zwykłe cyfrówki

Domyślnie

obiektywy mają wszystkie. Tyle, że nie demontowalne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canibal Zobacz posta
    chodziło mi o te zwykłe cyfrówki
    Te zwykle cyfrowki nie maja obiektywu???????????????????????????????????????

Az zwatpilem i pobieglem Kodaka syna obejrzec. Jest, jest, obiektyw na swoim miejscu, nadal sie cicho wysuwa po wlaczeniu aparatu.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

bardzo smieszne no dobra nie sprecyzowalem swojej odpowiedzi chodzilo mi o obiektywy ktore mozna zdemontowac tak lepiej ? aczkolwiek troche humoru jeszcze nikomu nie zaszkodzilo

Domyślnie

Proszę mi doradzić chcę kupić D80 czym mam się kierować przy jego wyborze i jaki bybrać obiektyw

Domyślnie

Czy może mi ktoś pomóc przy podjęciu decyzji.

Domyślnie

szukam i nie wiem czym mam się kierowac przy wyborze. Jaki obiektyw kupić.

Domyślnie

Nie jestem jakims wielkim znawca fotografii poniewaz aparat mam kolo miesiaca i juz nie mam problemu z jego wyborem. Padlo na nikona d50, ale do rzeczy. Przy wyborze puszki przedewszystkim wez sobie ja do reki, czy dobrze w niej lezy czy menu jest dla ciebie jasne i przejrzyste a co do obiektywu to zalezy co chcesz fotografowac i jak gleboko mozesz siegnac w portfel. Jezeli to bedzie twoja pierwsza lustrzanka to moim zdanie nie oplaca sie kupowac nowego i drogiego body, kupic jakas uzywke i do tego dobry obiektyw, potrem szkla sobie zostawiasz a tylko body kupujesz. Tak mi sie wydaje, jezeli zle pisze to niech mnie ktos poprawi

Domyślnie

Kolego ja zakupilem jakis tydzien - półtora temu swoja pierwsza lustrzanke padło na D80 i obiektyw 18-200VR ( doradzil mi to jeden forumowicz) i powiem ci jestem zadowolony z jakosci zdjec oraz z samego aparatu .Dodam ze siostra dzis zakupila nikon d40 w zestaiwe z dwoma obiektywami 55-200VR oraz 18-55 zdaje sie i róznica jest widoczna w pracy aparatu i w obsludze przy moim mi czasami przeszkadza ze jak chce zrobic dobre ujecia i dlugo patrze przez wizjer to mnie troche oko zawodzi ale foty rewelacja jak chcesz moge ci podeslac kilka fotek robionych d80 oraz d40 tak dla porownania z kolei d40 siostry ustawia ostrosc automatycznie (zalezy od obiektywu) i ten 18-55 na bliskie odleglosci nawet ujdzie ale jak aparat nie ustawi ostrosci to juz jest troche lipa z kolei na 55-200vr na manualu nie jest tak zle w razie czego pisz pm-a i podaj w nim maila to wysle kilka fotek

Domyślnie

Hej, a co myślicie o A350? Bo ja się przymierzam do kupna.
    I chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was jest może posiadaczem takiego lustra?

Ps: pisałem już na forum, ale wtedy nie miałem ściślej sprecyzowanego modelu który by mnie interesował. Więc ciężko było mi doradzić.

Strona 10 z 92 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów