Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: self (o)_(O)

Domyślnie self (o)_(O)

poznajcie Anetę czyli mnie :F

D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

pierwsze skojarzenie - strach ma wielkie oczy
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

siostra Harrego Pottera? taki klimacik jak u Joanne Kathleen Rowling

Domyślnie

hehe wstyd się przyznać ale nawet nie czytałam Harrego nie lubię czytać taki jestem przypadek , zwłaszcza jak się ma 400 strnicowy potop przed sobą to sie odechciewa i przeklina że wymyślono kiedyś książki. mam naturalną szramę pomiędzy oczami tak jak u pottera , pamiątkę po przedszkolu
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

hello
    sprzętem się nie chwalę... ale chętnie pochwalę się zdjęciami: www.janoo.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniara Zobacz posta
    hehe wstyd się przyznać ale nawet nie czytałam Harrego nie lubię czytać taki jestem przypadek , zwłaszcza jak się ma 400 strnicowy potop przed sobą to sie odechciewa i przeklina że wymyślono kiedyś książki. mam naturalną szramę pomiędzy oczami tak jak u pottera , pamiątkę po przedszkolu
    "Potop" jest zajebisty.
    Poczekaj aż będziesz miała "Zbrodnię i Karę", "Ludzi Bezdomnych" albo jakąś inną "Lalkę".
    Ja tam czytałem z przyjemnością, ale reszta klęła na czym świat stoi.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Bardzo fajny autoportret. Przekazuje emocje. Świetne zwłaszcza z tymi okularami które powiększają ci oczy. A na dodatek świetna konwersja przypominająca stare fotografie.

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    "Potop" jest zajebisty.
    True - ale jak i większość książek, dopóki nie trzeba ich czytać pod przymusem omawiania. W takim wypadku rzadko która wydaje się przyjemna. Cieszę się, ze Potop czytałem jeszcze głęboko w podstawówce.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów