Kolejne zdjęcie wyciągnięte z szuflady... Aparat Fuji S5500. Napis HWDP nie jest domalowany w PS jak to nie raz mi sugerowano
Szukaj
Kolejne zdjęcie wyciągnięte z szuflady... Aparat Fuji S5500. Napis HWDP nie jest domalowany w PS jak to nie raz mi sugerowano
A tam na trawie, to czasami nie Megazordon?![]()
bardzo fajne zdjecie. Dowod, ze i kolorowy street mozna zrobic i ma to sens.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Super street... Może wolałbym bez chłopaków z prawej, bo zwrócić większą uwagę na tego z lewej... Dobre.
bardzo mi sie podoba![]()
Dawaj więcej z Wałbrzycha. Świetne klimaty. Kto oglądał "Sztuczki", ten wie o czym mówię.
Jako mieszkaniec tego miasta powiem że nie identyfikuje się z tym obrazkiem, ale każdy ma prawo do przedstawienia swojej wizji.
Nie mniej jednak fota ma moc. Choć może nieco za płasko.
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Jako były mieszkaniec tego miasta polecam to: http://www.postdigital.nl/walbrzych/
Wałbrzych ma swój specyficzny klimat, dobrze prezentowany przez Guancho. Ale ma też swoją ciemną stronę, której człowiek staje się świadom dopiero po "odwyku" od niego.
Tak a propos może forumowy plener udałoby się nam tam urządzić. Większą grupą byłoby raźniej zapuścić się na Podgórze czy Sobięcin...A klimaty tego miasto niedługo staną się historią, wraz z napływem kapitału...
Nic z tych rzeczy Marcinie. Ja zazwyczaj jeżdżę z wózkiem i zbieram puszki po piwie. Czasami też wożę nim węgiel wykopany własnymi rękami w biedaszybie
Przyłączam się do tego, co napisał Guancho. Też nie utożsamiam Wałbrzycha z takimi obrazkami. Widzę to miasto zupełnie inaczej. Ogólnie rzecz biorąc, podobne zdjęcie można zrobić w każdym polskim mieście.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami