Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wałbrzych

Domyślnie Wałbrzych

Kolejne zdjęcie wyciągnięte z szuflady... Aparat Fuji S5500. Napis HWDP nie jest domalowany w PS jak to nie raz mi sugerowano

Domyślnie

A tam na trawie, to czasami nie Megazordon?

Domyślnie

bardzo fajne zdjecie. Dowod, ze i kolorowy street mozna zrobic i ma to sens.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Super street... Może wolałbym bez chłopaków z prawej, bo zwrócić większą uwagę na tego z lewej... Dobre.

Domyślnie

bardzo mi sie podoba

Domyślnie

Dawaj więcej z Wałbrzycha. Świetne klimaty. Kto oglądał "Sztuczki", ten wie o czym mówię.

Domyślnie

Jako mieszkaniec tego miasta powiem że nie identyfikuje się z tym obrazkiem, ale każdy ma prawo do przedstawienia swojej wizji.
    Nie mniej jednak fota ma moc. Choć może nieco za płasko.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Jako były mieszkaniec tego miasta polecam to: http://www.postdigital.nl/walbrzych/

Wałbrzych ma swój specyficzny klimat, dobrze prezentowany przez Guancho. Ale ma też swoją ciemną stronę, której człowiek staje się świadom dopiero po "odwyku" od niego.

Tak a propos może forumowy plener udałoby się nam tam urządzić. Większą grupą byłoby raźniej zapuścić się na Podgórze czy Sobięcin... A klimaty tego miasto niedługo staną się historią, wraz z napływem kapitału...

Domyślnie

Mnie się podoba ma fajny klimat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Malinowski Zobacz posta
    A tam na trawie, to czasami nie Megazordon?
    Nic z tych rzeczy Marcinie. Ja zazwyczaj jeżdżę z wózkiem i zbieram puszki po piwie. Czasami też wożę nim węgiel wykopany własnymi rękami w biedaszybie

Przyłączam się do tego, co napisał Guancho. Też nie utożsamiam Wałbrzycha z takimi obrazkami. Widzę to miasto zupełnie inaczej. Ogólnie rzecz biorąc, podobne zdjęcie można zrobić w każdym polskim mieście.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów