Close

Strona 66 z 96 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 957

Wątek: D90 - no i jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemekk Zobacz posta
    Jest już 2. część testu na fotopolis.pl http://d90.fotopolis.pl/index.php?n=7816
    W sumie nic odkrywczego w tej drugiej czesci nie ma.
    Zastanawia tylko ten wariujący balans bieli w trybie auto.

Domyślnie

nie byłem w stanie przeczytać całości, wrócę w temat jak ktoś zakupi te puszke i opisze co i jak
    ino powiem że mi sie te filmy podobają, teraz trendy nie bedzie fotograf artysta ino artysta audiowizualny z szerszym medium wyrazu, pozdro

Domyślnie

Podobaja mi sie ulepszenie w konfigurowaniu puszki. Skurczybyk fajny jest...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach Awatar ftd
    Miasto
    Jeżów Sudecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Pozytywny aspekt ukazania się D90 jest taki, że D80 przestają robić zdjęcia, więc będzie taniość na giełdzie
    W Polsce są jakieś wysokie ceny za używany sprzęt. Większość by chciała sprzedać swoje rozpadające się D80 dopłacić 1 zł i kupić za to D90.

Domyślnie

Właśnie pojawiły się nowe źródła dcraw (z obsługą sonego A900 i nikona D90), skompilowałem dla windowsa: http://misc.dominik.net.pl/kkm/a900/dcraw.exe i linuksa: http://misc.dominik.net.pl/kkm/a900/dcraw
    Sprawdziłem tylko na tych pierwszych plikach (czyt. z sonego) i wszystko jest ok, ale może ktoś z was spróbuje przepuścić przez niego rawy nikonowskie. Have fun

Oszczędny w słowach Awatar Larson
    Miasto
    Poronin - ale to nie miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ftd Zobacz posta
    W Polsce są jakieś wysokie ceny za używany sprzęt. Większość by chciała sprzedać swoje rozpadające się D80 dopłacić 1 zł i kupić za to D90.
    A może większość ma wychuchany, przetrzymywany w dobrych warunkach sprzęt i chciałaby dostać za niego uczciwe pieniądze. Niejednokrotnie kupowałem sprzęt foto używany i zawsze był bez zarzutu. Może w Polsce dba się o sprzęt bo jest relatywnie droższy?

Domyślnie

Odnośnie filmów, teraz to gadżet, smiejemy sie, ale moze za 5 lat wszystkie reporterskie puszki beda wychodzily z taka opcja ( nie mowie o studyjnych)
    wystarczy kuknac chocby na portal gazety, bo zobaczyc, ze z wydarzen puszczaja na stronie filmiki. jesli fotoreporter moze za skrecenie krotkiego filmu dostac pare pln/euro wiecej, to on taki aparat bedzie chcial miec, zapewniam

Domyślnie

Fajnie się ta pucha zapowiada jako backup do thesedemset Zamiast trzysetki
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Starałem się w miarę dokładnie prześledzić ten nieco przydługi wątek. Nie znalazłem jednak informacji, czy D90 ma funkcję dostrajania AF do poszczególnych obiektywów (myślę o kupnie zamiennika, np. Sigmy) tak, jak ma to D300. Prawdopodobnie rozwiązałoby to problem z FF/BF.
    D300s/N90s >> Tokina 12-24 f/4 DX II >> Nikkor 35 f/1,8 G >> Nikkor 28-70 f/3,5-4,5 D >> Nikkor 70-210 f/4-5,6 >> SB-900/SB-28 >> MF 190XPROB/498RC2 >> Kata 3N1-20/DC-445

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tokli67 Zobacz posta
    Starałem się w miarę dokładnie prześledzić ten nieco przydługi wątek. Nie znalazłem jednak informacji, czy D90 ma funkcję dostrajania AF do poszczególnych obiektywów (myślę o kupnie zamiennika, np. Sigmy) tak, jak ma to D300. Prawdopodobnie rozwiązałoby to problem z FF/BF.
    Nie ma
    // De90 // S10-20 // N18-200VR // N50f1.8 // eSBe 800 //

Strona 66 z 96 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów