Od dłuższego czasu tylko krytykuję ślubniaki.
Pewnie niejednego to wkurza!!!![]()
Więc ... tym razem jedno zdjęcie z cyklu "wszyscy mają fiszajamam i ja" pod krytykę ode mnie.
Szukaj
Od dłuższego czasu tylko krytykuję ślubniaki.
Pewnie niejednego to wkurza!!!![]()
Więc ... tym razem jedno zdjęcie z cyklu "wszyscy mają fiszajamam i ja" pod krytykę ode mnie.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
fajny kosciolek, fisz jakis malo fiszowy
co to tak dokladnie![]()
Dla mnie fisz wpisany w kwadrat krzyczy! Bez cięć byłoby o niebo lepiej.
dobra, jestem leniwy i nie chcialo mi sie sprawdzic
podtrzymuje, jakos tak malo fiszowo, malo pogiete.
nie mniej jednak, tak jak napislaem, podoba mi sie i kosciolek i zdjecie.
fajne pastelowe barwy.
Bardzo dziękuję za komentarze.
Uwierz mi na słowo, mam wrażenie, że w tym wypadku jednak nie ...
Jestem dopiero na etapie eksperymentów z fiszem, mam go od trochę ponad tygodnia.
W związku z tym nieśmiało poddaję taki drugi kadr pod krytykę.![]()
2.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
zdjęcie fajne lobię kwadraty ale będę sie czepiał pokiego w statycznej scenie ci czas 1/160 i iso 1250 ??
Cóż niestety nie mam imadła w dłoniach.![]()
Nie raz już się przejechałem na ważnych zdjęciach robionych bez lampy z czasami dłuższymi niż 1/60.
Wolę więc nie ryzykować.
Dodatkowo to zdjęcie, o ile dobrze pamiętam, było robione na priorytecie przysłony.
Gdybym robił w trybie M mógłbym nieco wydłużyć czas tym bardziej, że i tak musiałem zdjęcie rozjaśniać o 0.5 EV.
ta 1 fota to z Bytowa jest?mieszkam tu
![]()
D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/
Skontaktuj się z nami