Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: jaki tele??

Domyślnie jaki tele??

hejka
    zastanawiam się nad kupnem zooma ale nie chce wydać dużej ilości pieniędzy, zastanawiałem się nad sigmą 70-300 APO? (nie wiem czy dobrze zapamiętałem) a nikkore 55-200VR ... co jest lepsze mam puche d70s na obecną chwilkę (70-300VR odpada jeden właśnie utopiłem w morzu i na drugi mnie nie stać )

czy przy tak dużej ogniskowej sigma nie będzie zwyczajnie ciemna?? prosze o poradę w tej materii
    podpis...

Domyślnie

sam sobie odpowem: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=69910

chyba, że jeszcze coś innego polecacie
    podpis...

Domyślnie

zastanów się nad 70-210 f/4. Chodzą po około 500-700 PLN, a stosunek jakość/cena bardzo dobry
    Mamiya + Sony

Domyślnie

ja pierdziule!!! ile mozna! tanie szkla sa tak popularne jak zakladanie takich samych tematow na forum!!! uzyj szukajki!!!!!!!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    ja pierdziule!!! ile mozna! tanie szkla sa tak popularne jak zakladanie takich samych tematow na forum!!! uzyj szukajki!!!!!!!!!
    a przeczytałeś mój drugi post świadczy on o przeszukaniu szukajki..... a btw jak nie masz nic do napisania to nie pisz i nie nabijaj sobie postów......

właśnie wszedłem, żeby zapytać jeszcze o ten 70/210 f/4 a tu taka niespodzianka ktos go wlasnie poleca
    podpis...

Uprawnienia umieszczania postów