Szukaj
Pozwol, ze zapytam:
na dlugich czasach robiles piasek i slady na nim...?
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Mi to sie podoba.
Szkoda tylko że niebo juz zaszumiało
Ala gafaNie spojrzałem na exify ani w stopkę
Głupio mi
Mnie się podoba ma klimacik
Pozdrawiam
Nikon D40
Witajcie,
dzięki za wizytę i komentarze... Już staram się odpowiedzieć na część z nich bowiem wcześniej czas nie pozwalał- do rzeczy...
Hmmm... starałem się jak mogłem, ale mój statyw zbytnio nie wytrzymywał ciśnienia i jak widzisz nie do końca wyszło idealnie, ale następnym razem myślę, że będzie lepiej i ślady będą jak trzeba... Mogłem jeszcze z owymi śladami powalczyć, ale saperka i grabie pozostały w samochodzie...![]()
Tak na poważnie, to sądziłem, że narażę się za ów niedociągnięcie, ale cóż, trzeba było jakoś kadrować, a śladów było co niemiara... Można jeszcze ładnie wystemplować w PS, ale to już byłaby zbrodnia... Z dwojga złego wybrałem zaprezentowaną wersję ze wszystkimi niedociągnięciami...
Niestety, ale w ramach rekompensaty znalazłem jeszcze taki oto kadr zatoczki, którego wcześniej nie prezentowałem... Tu jeszcze światełko było przyjazne, a i jakie łódki w oddali się znalazły...
3.
Zapraszam, T_P_
P.S.
Masz okazję sie poprawić, a czujność i tak trzeba zachować...
![]()
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Skontaktuj się z nami