Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Serwis w Katowicach?

Witam.

Czy ktoś zna może adres serwisu w Katowicach? Mam problem ze swoim Coolpox-em L3200.
    W momencie gdy sie chce zrobić zdjęcie ustawia ostrość ale pomocniejszym wciśnieciu spustu migawki nie robi djecia, ale po puszczeniu go pokazuje zdjecie z karty. Tak samo nie można nic zrobic z przyciskami menu etc. Dziełaja tylko po uprzednim wciśnieciu spustu migawki do połowy.

Prosze o pomoc

Domyślnie

Jedyny autoryzowany serwis jest w warszawie na postępu. Z takim problemem chyba tylko to Ci pozostaje.
    Dobrze, że nie mamy D3

Domyślnie

Patrzyłem do środka aparatu. Jest tam taka mała bateria. Czy wyciagniecie jej spowoduje zresetowanie wszystkich ustawień. Może zresetowanie w ten sposób pozwoli usunąć ten bład aparatu?

Domyślnie

Spróbuj, oprogramowania w ten sposób raczej nie uszkodzisz, bo to jest tylko podtrzymanie pamięci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinopd Zobacz posta
    Patrzyłem do środka aparatu. Jest tam taka mała bateria. Czy wyciagniecie jej spowoduje zresetowanie wszystkich ustawień. Może zresetowanie w ten sposób pozwoli usunąć ten bład aparatu?
    032 251-68-71 ..to numer do takiego wiekowego serwisu w Katowicach na Mikołowskiej ..zadzwoń zanim wyjmiesz tą baterię, może coś Ci podpowiedzą, lub skierują tam gdzie ktoś pomoże.. Drobna uwaga - jak sięgam pamięcią, własciciel miał zawsze przerwę obiadową pomiędzy 13-stą a 14-stą..
    d800|d600|n28g|s50|n14-24|n24-70|t70-200|sb910|sb900|reporter dual rs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yuras Zobacz posta
    032 251-68-71 ..to numer do takiego wiekowego serwisu w Katowicach na Mikołowskiej ..zadzwoń zanim wyjmiesz tą baterię, może coś Ci podpowiedzą, lub skierują tam gdzie ktoś pomoże.. Drobna uwaga - jak sięgam pamięcią, własciciel miał zawsze przerwę obiadową pomiędzy 13-stą a 14-stą..
    Hmm - coś mi to wygląda na dane Krzysia Momatiuka. Jesteś pewny, że on wciąż działa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Hmm - coś mi to wygląda na dane Krzysia Momatiuka. Jesteś pewny, że on wciąż działa?
    Właśnie pewien nie jestem, bo przynajmniej od zeszłego roku tam nie zaglądałem.. a swego czasu biegałem często powęszyć co tam nowego w komis przyjął..

Domyślnie

tos sie walnal jeszcze o rok lub dwa bo on do hameryki ze 3 lata temu wyemigrowal
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    tos sie walnal jeszcze o rok lub dwa bo on do hameryki ze 3 lata temu wyemigrowal
    ..po Sylwestrze 2006 (chyba!) kuzyn bagnet w minolcie rozpierdzielił i biegałem do niego po jakieś resztki żeby to do kupy złożyć.. ..w takim razie trzeba zwolnić odrobinę, bo czas goni totalnie..

Domyślnie

xlat temu byl, nie wiem czy dalej jest.

jak jestes w centrum na ulicy kobylinskiego i idziesz w dol (przeciwna strona niz na katedre) dochodzisz do przejscia podziemnego w kierunku starego mega clubu. jak bedziesz na tej ulicy, za kija nie pamietam nazwy, ktora prosto prowadzi do mariackiego, zatrzymaj sie na niej przed podziemnym. tam w bramie albo na lewo albo na prawo (1 do 3 bram) jest zaklad zlotych raczek.

fakt, wygladal tragicznie. naprawialem tam olka 5060. uszkodzilem cos w mechanizmie obiektywu - nie chcial zmieniac ogniskowych. naprawili w 4 dni i dali 3 miesiace gwarancji. dzialal 2 lata potem go sprzedalem, wiec nie wiem czy dalej chodzi.

Uprawnienia umieszczania postów