Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Paintball

Domyślnie Paintball

Jestem ciekaw Waszych opinni

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Pozdrawiam i czekam na komentarze
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Fajnie Nawet ta agresywna obróbka mi tu nie przeszkadza

Domyślnie

a mnie sie nie podoba w szczegolnosci obrobka, zdjecia sa nienaturalne.
    nigdy w zyciu nie widzialem nieba takiego jak na 1, 4 itd., na 11 zafarb czerwony wchodzi nawet na "magazynek"
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

hardkorowy efekt dragana? troche za mocno jak dla mnie, chociaż 4 bardzo fajnie wyszła
    Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepsi90 Zobacz posta
    hardkorowy efekt dragana?
    absolutnie nie zdjęciom trzeba było nadać klimatu a do tego według mnie najlepszy jest Photoshopowy filtr połówkowy

co do nienaturalności to tak miało być bez tego według mnie byłaby nuda, a tak coś nowego

dzięki za komentarze
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Zgadzam się z tym że czerwone niebo jest przesadzone, ale poza tym fajne zdjęcia.
    Nie bałeś się o sprzęt? Ja nie zabieram aparatu na paitballa.
    D80 + N18-70 + 55-200 + N50/1.8 + T12-24/4 + Sb600 + dylematy

Domyślnie

hehe tutaj to było tylko na stronę internetową zabawa była później, oczywiście już bez aparatu

Domyślnie

Niestety obróbka zbyt agresywna jak na mój gust. Momentami przypomina cross i to akurat jest fajne, ale przyziarniło gdzieniegdzie zbyt mocno. Co do nieba - jak na mój gust trochę przy mocno widać przejście z czerwieni to neutralnego.

Cytat Zamieszczone przez bonnum Zobacz posta
    Zgadzam się z tym że czerwone niebo jest przesadzone, ale poza tym fajne zdjęcia.
    Nie bałeś się o sprzęt? Ja nie zabieram aparatu na paitballa.
    Jeśli nie dostaniesz bezpośrednio w obiektyw, to raczej nic się nie stanie. Prędzej samemu można oberwać Fociłem sporo takich imprez i poza kilkoma siniakami strat nie było

Domyślnie

dla kolegi na 5 to chyba zly dzien bedzie
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Nie podoba mi się. Bardzo mi się nie podoba!!! Przesadzone, przekombinowane, przebajerzone, obrzydliwie przesłodzone, przesaturowane do bólu, kiczowate na maxa jak jeleń na rykowisku.

Skąd na #10 niebieski kolor na pograniczu krzaków z niebem, na włosach zawodnika oraz w środku krążków bokehu?

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzPPP Zobacz posta
    co do nienaturalności to tak miało być bez tego według mnie byłaby nuda, a tak coś nowego
    Cóż, w takim razie ja jestem zwolennikiem nudy w takim wykonaniu, także takim i takim.

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzPPP Zobacz posta
    dzięki za komentarze
    Proszę. Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów