Szukaj
FajnieNawet ta agresywna obróbka mi tu nie przeszkadza
![]()
a mnie sie nie podoba w szczegolnosci obrobka, zdjecia sa nienaturalne.
nigdy w zyciu nie widzialem nieba takiego jak na 1, 4 itd., na 11 zafarb czerwony wchodzi nawet na "magazynek"
hardkorowy efekt dragana? troche za mocno jak dla mnie, chociaż 4 bardzo fajnie wyszła![]()
Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
hehetutaj to było tylko na stronę internetową
zabawa była później, oczywiście już bez aparatu
![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
Niestety obróbka zbyt agresywna jak na mój gust. Momentami przypomina cross i to akurat jest fajne, ale przyziarniło gdzieniegdzie zbyt mocno. Co do nieba - jak na mój gust trochę przy mocno widać przejście z czerwieni to neutralnego.
Jeśli nie dostaniesz bezpośrednio w obiektyw, to raczej nic się nie stanie. Prędzej samemu można oberwaćFociłem sporo takich imprez i poza kilkoma siniakami strat nie było
![]()
dla kolegi na 5 to chyba zly dzien bedzie![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Nie podoba mi się. Bardzo mi się nie podoba!!!Przesadzone, przekombinowane, przebajerzone, obrzydliwie przesłodzone, przesaturowane do bólu, kiczowate na maxa jak jeleń na rykowisku.
Skąd na #10 niebieski kolor na pograniczu krzaków z niebem, na włosach zawodnika oraz w środku krążków bokehu?
Cóż, w takim razie ja jestem zwolennikiem nudy w takim wykonaniu, także takim i takim.
Proszę.Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami