Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Grip D80

Domyślnie Grip D80

Witam,
    Mam pytanie o gripa do D80. Czy ktoś z Was używał zamienników? (np takiego: http://www.allegro.pl/item426757285_..._warszawa.html) W tej samej cenie, co orginał z jakimiś bajerami. Albo coś takiego: http://www.allegro.pl/item426757674_..._warszawa.html , teoretycznie to samo co orginalny MB-D80, ale inny producent i 100 zł mniej. Co o nich myślicie, macie jakieś doświadczenia?
    UKRADZIONY Nikon D80 (sn: 7026853), UKRADZIONYAF Nikkor DX 18-135mm (sn: 2271947)

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Chcesz grip - bierz oryginała - nie wygląda najlepiej, ale przyzwoicie i tak samo działa... Zamienniki nie są warte kasy, zwłaszcza, że cześć ma jakieś dodatkowe wyświetlacze, które tylko pożerają energię...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Chcesz grip - bierz oryginała - nie wygląda najlepiej
    Dlaczego nie wygląda najlepiej ? Moim zdaniem wygląda OK i wykonany jest naprawdę dobrze.

Domyślnie

A czy w ogóle korzystacie z gripa? Czy lepiej dołożyć drugie tyle i kupić 70-300 APO DG?
    UKRADZIONY Nikon D80 (sn: 7026853), UKRADZIONYAF Nikkor DX 18-135mm (sn: 2271947)

Domyślnie

używamy
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Chcesz grip - bierz oryginała - nie wygląda najlepiej, ale przyzwoicie i tak samo działa...
    Chcesz samochód, bierz Porsche - brzmi podobnie.

Zamienniki nie są warte kasy, zwłaszcza, że cześć ma jakieś dodatkowe wyświetlacze, które tylko pożerają energię...
    Dobre sobie
    "Pożera" energie ale chyba zdajesz sobie sprawe, że nie z akumulatora, a z małej bateryjki podobnej do tych które są w zegarkach.
    Uwież mi to nie jest jedyna funkcja tego wyświetlacza.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Czyli krótkie pytanie: opłaca się kupować gripa? Jakiego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arutrek2- Zobacz posta
    Czyli krótkie pytanie: opłaca się kupować gripa? Jakiego?
    bardzo sie opłaca.
    pamietaj ze każdy chwali to co ma.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

I bedzie pasowal systemowy od D90
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Było już na forum kilka razy.
    Z tego co pamiętam, ten z wyświetlaczami nie zbierał wielkich zachwytów.
    Sam mam Deltę i też działa.
    A tak na marginesie, to jest już wątek o gripach piętro niżej
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów