Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pomozecie?

Domyślnie Pomozecie?

Mam kilka zdjec, ktore chcialam wydrukowac i powiesic sobie w kuchni.
    Ciezko mi samej ocenic, i licze na Wasza pomoc.
    Chcialam zeby zdjecia byly jasniutkie i ciekawe, maja wisiec w bialych rameczkach.
    Moze macie jakies inne pomysly??
    Wklejam poki co kilka, nie moge sie zdecydowac mam w sumie 48 a musze wybrac max 16. Oj ciezko, ciezko..

1

2

3

4

5

6

7

8

Przepraszam za ilosc zdjec

No i oczywiscie musialam sie rabnac w tytule:/
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

a ile można wybrać?
    bo jak jedną to ja bym w kuchni chciała 7)) a jak więcej to...kurczę fantastyczne zdjęcia, rzucaj monetą))

Domyślnie

zdecydowanie 7 śliczna córeczka

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Ja tez chyba za 7 bym byl, ale wszystkie sa fajne. Tez bym mial ciezko wybrac na Twiom miejscu. Kiedys mialem problem wybrac jedno z 3 zdjec mojego syna i kupilem ramke na wlasnie trzy zdjecia. Wygladaja fantastycznie.

Domyślnie

Dziekuje za podpowiedzi, jak pisalam w pierwszym poscie mam w sumie kolo 45 bo co chwile wchodze i jakies kasuje. Chce wybrac max 16 zdjec, musi byc widac ze Gabi zrobila ciacho, od poczatku do konca

To obrobie kilka niebawem, i wrzuce nastepne
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

szczęśliwa 7. - jedyne co można jej zarzucić to ostry cień pod brodą (szkoda że nie było jakiekoś softboxa)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Czyli 7 Dzieki
    Podpowiecie jak najlepiej "przygotowac" zdjecie do wydrukowania? Czy dac wiecej koloru? Kontrastu? Czy tak jak jest bedzie dobrze?
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

no tak, to co dla jednych jest bajecznie łatwe, dla drugich, nie do wykonania. nr 7 bije pozostałe na głowę. pozdrowienia dla modelki
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fjerzy Zobacz posta
    no tak, to co dla jednych jest bajecznie łatwe, dla drugich, nie do wykonania. nr 7 bije pozostałe na głowę. pozdrowienia dla modelki
    Dzieki bardzo, oczywiscie modelke pozdrawiam
    Pozdrawiam Wioletta

Uprawnienia umieszczania postów