Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Spotkanie...

Domyślnie Spotkanie...

Wybrałem się do baru po pracy na parę głębszych
    Barmanka badawczo spojrzała na mnie w końcu pora była dość wczesna
    1.

Po chwili stała się bardziej przyjazna
    2.

nawet za bar mnie zaprosiła żebym sam sobie nalał
    3.

Knajpa była pusta więc zaproponowała małą partyjkę w pokera
    4.
    Na początku grała ostro, kasa w tej grze nie grała roli
    5.
    szybko jednak nauczyłem ją respektu ;P
    6.

Wybaczcie taką formę wrzucania zdjęć ale tak jakoś mi podpasowało tu małe opowiadanie:P

Sesja powstała z inspiracji tym tematem http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=58435
    dzięki wszystkim którzy poświęcili swój czas i zamieścili w w/w temacie swoje doświadczenia przydały się bardzo. Odnośnie samej sesji czasu miałem mało ledwo godzinę stąd pewnie niedostatki w świeceniu, oprzyrządowanie to sb600 + sb 800 + parasolka na statywie.

Domyślnie

zdjęcia wolałbym oglądać w wielkości uznawanej na tym forum za normę, a tak wyszło filatelistycznie a nie fotograficznie .

Domyślnie

THnX, historyjka niezła a jeśli chodzi o same zdjęcia najbardziej przypadła mi do gustu 4-ka i mam nadzieję, że to nie koniec

Domyślnie

pomysł super. trochę ci kontra wpadała jednak do obiektywu. ale ogólnie nieźle - podoba mi się
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Fajna historia.Ale tak jakoś w połowie ją zkończyłeś

sailor
    Gość

Domyślnie

mina mina i jezcez raz mina modelki - na wszystkich zdjeciach taka sama, znudzona i na wszystkich zupelnie nie pasujaca do tej historyjki. kadry bardzo podobne do siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    THnX, historyjka niezła a jeśli chodzi o same zdjęcia najbardziej przypadła mi do gustu 4-ka i mam nadzieję, że to nie koniec
    koniec niestety koniec

Cytat Zamieszczone przez piko Zobacz posta
    pomysł super. trochę ci kontra wpadała jednak do obiektywu. ale ogólnie nieźle - podoba mi się
    kontra wpadła w celowo, parę ustawień miałem z kontra w kadrze ale nie do końca tak mi wyszło jak chciałem, następnym razem będę miał więcej czasu to i kontra zagra jak należy

Cytat Zamieszczone przez adam1277 Zobacz posta
    Fajna historia.Ale tak jakoś w połowie ją zkończyłeś
    tak jak pisałem koniec, reszta musiałaby się znaleźć w innym dziale ale reszty nie było modelka niestety nie pozuje do aktu

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    mina mina i jezcez raz mina modelki - na wszystkich zdjeciach taka sama, znudzona i na wszystkich zupelnie nie pasujaca do tej historyjki. kadry bardzo podobne do siebie
    Sailor modelka się stara, jest to jej chyba 3 sesja, dodatkowo w pubie oprócz mnie byli tam inni ludzie więc też pewnie nie podziałało to na nią rozluźniająco. Co do kadrów tak jak pisałem czasu mało więc starałem się ustawiać w jednym miejscu, i z podobnym światłem, dlatego też kadry takie podobne.

Domyślnie

po małej modyfikacji w programie graficznym :P
    6b.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cygan Zobacz posta
    Sailor modelka się stara, jest to jej chyba 3 sesja, dodatkowo w pubie oprócz mnie byli tam inni ludzie więc też pewnie nie podziałało to na nią rozluźniająco. Co do kadrów tak jak pisałem czasu mało więc starałem się ustawiać w jednym miejscu, i z podobnym światłem, dlatego też kadry takie podobne.
    jesl jej 3cia sesja to powinna jzu pozowac normalnie nie mowie ze sie nie stara .. pisze co widze a widze ze jest stremowana .. tak jak napisales moze to wina wikszej liczby osob w pubie. jelsi nei mailes mozliwosci kombinowania ze swiatlem to trzeba blo kombinowac chciaz z kadrami
    ale nie ma sie czymzrazac tylko brac sie do roboty :d

ostatnie obrobione - utnij w kwadrat pod linia stolu i z lewej. zobacz jak sie zmieni i nabierze mocy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów